#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abiciğim niye gitmeyelim üstüne belhandayı şişire şişire uçurdular şu adam için bir tane usturuplu yorumu yok ki.. Ya anlamadığım neyini görüp de bu balonu şişiriyorlar hala dese ki eldeki malzeme bu idare ediyoruz sesimi çıkarmayacağım.. Fatih hocayı yakacak şu saçma takıntıları
Ben de beğenmiyorum da suçlu Can değil yani, ki bu kadar öven adamın bu maç eleştirmesini doğru buluyorum. Diğerleri ne onuyor da buna laf atılıyor gibi saçma bir savunmaya da girebilirdi.

Bu taraftar hagi izledi sneijder izledi lincoln izledi.bu adami 10 numara olarak izlemeyi haketmiyoruz. Sneijder yine takım kötü oynarken çıkıp iki 90 a topu çakıyor bu daha ön direği geçemiyor kornerlerde. Büyük takımın 10 numarası böyle olamaz

Belhandasiz Galatasarayi bu aksam görduk😊😊ulan bir etkin olsun bi sey yap fark yarat veya defol git

belhanda iyi değildi. en büyük fanı bile kötüydü dediğine göre kabul edilebilir bir performans değil.

burda forumca ok. olduğumuza göre, yalnız kabul edilebilir olmayan sadece onun performansı değil. bu adamın 1 hafta önce çenesi kırılmışken derbide oynatılması. yüzüne alacağı bir dirsek ya da herhangi bir darbe durumunu daha kötüye getirebilir. oysa bu maçta fiziksel olarak bir savaş verilecekti. yani kendisini ve yüzünü darbeden kaçırmaya çalışan bir oyuncudan fiziksel olarak verim almayı ben td olsam beklemem. derim ki çene kemiğin iyileşmediği sürece özellikle çetin maçlarda süre vermem. maç temposunu kaybetmesin diye de sıradan lig maçlarının son 20-30 dksında oynatırdım.

yani 10 gün önce çenesi kırılan bir adam ne cürretle sahaya sürülebiliyor. üstelik fiziken darbe ve yıpranmaya açık bir mücadele iken. verim alamayacağımız o kadar belliydi ki. ersuna deseydik ki gsden kim oynasın istersin, adam ahmet çalık bile demez belhanda derdi.

yahu insanız, kendini belhanda yerine koy. kendini sakınarak oynayacaksın. zaten normal performansı bile inişli çıkışlı olan istikrarsız bir adamdan bugün bu şartlar altında böyle bi maçta oynaması bile beklenmemeliydi.

bi çok maç sonu performansını eleştirdiğim belhandayı bugün eleştirmiyorum.

bunun sorumlusu kenar yönetimi, tek suçlu teknik ekip.

Bu saatten sonra rakipler kötü olursa şampiyon oluruz yok biri sıyrılır azıcık kıpırdanırsa onlar şampiyon olur, hoca takmış bu herife ve bununla oynanan futbola feriştahı gelse fikrini değiştiremez.
Son iki sene öyle olmadık mı zaten.Nerdeyse 60 puanla şampiyon oluyorduk.Rakipler rezildi.

Evet bugun uyelerı tebrık edıyorum hakaret yokken güzelce elestırılıyor

bugun kotuydu duran topları kötü kullandı oynamaması lazım.

belhanda ben ne kadar hazırım derse desin terim bu takımı yonetıyorsa mudahale edıp oynatmamalı

Ulan Dursun sana mı yardırim? Terim'e mi yardırim?Bu kadar dolduğum başka bir maç, uzun süredir hatırlamıyorum..
Şuna sözleşmesi bir sene kala 8 küsür milyon verildi ya.. Aldığı para 3 küsür milyon..

iyi oynamasını kötü oynamasını geçtim daha sakatlığı yeniyken bu kadar çetin 1 maçta oynatmak iyi 1 fikir değildi bana göre herifi sakatlayabilecek potansiyelde herifler sahadaydı
ayrıca erken 1 değişiklik isteği olsaydı hem değişiklik hakkımız hem de yabancı oyuncu kont.unu boşa kullanmış olacaktık
zaten oyun olarak da bişey katmadığını düşünürsek boş ve gereksiz 1 risk olarak görüyorum bunu

Buna iki kere kotu korner kullanmisken üçüncüyü attıran adamda da suç var ..kaptan yok takımda uyanın 10 numara yok takımda kanat yok takımda uyanın artık bu belhanda takımı 10 kişi oynatiyor

bu adamin duran toplarda 1 tane iyi ortasi var mi kardesim. yetti artik ya. duran top katili bu herif. bu apachi topun basina gecince butun hevesim kaciyor.

fatih hocamizi tebrik ediyorum bu arada belhandayi mutlu etti. taraftar uzulsun bir onemi yok. belhanda sporunu yapti sonucta

burda cikip belhanda olmadan mac kazanamiyoruz diyip istatistik yapan arkadaslari sahneye alalim

bu herif herseyden biraz yapip hicbirseyi tam yapamayan biri. en sevmedigim oyuncu tipi

Serinin yerinde olsam hocaya soverdim

senede 4 milyon euro para alıp keçiboynuzu tadında top oynuyor. aynı paraya oynayan sneijder volkan'ı bir sağa bir sola yatırıyordu fener maçlarında. ocak'ta arapların birine itelemek lazım bunu ve faghouli'yi!

Buna hala duran top kullandiranlarin ....... Aklima geldikçe delleniyorum. Üç senedir şu vahim duruma dur diyemediler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt