#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kenardan yakaladığımız duran topu nasıl becerdiyse alakasız bir yerde duran adamın kafasına çarptırdı.

Bal yapmayan arı. Çalışan, didinen bir futbolcu saygı duyuyorum ama bir ince top at ceza sahasına, bir adam eksilt bir forvetin önüne top bırak yahu. Ceza sahasının önünde dikine gitmemeye yemin etmiş gibi topu bir sağa sür sağdaki adama ver, bir sola sür soldaki adama ver yeter artık bıktık.

Buna bakınca bizim gördüğümüz

images.webp

Ftorun gördüğü

images%20(1)1.webp

O da eleştirmiş haklı olarak, çocuğun üstüne gitmeyin.

Abiciğim niye gitmeyelim üstüne belhandayı şişire şişire uçurdular şu adam için bir tane usturuplu yorumu yok ki.. Ya anlamadığım neyini görüp de bu balonu şişiriyorlar hala dese ki eldeki malzeme bu idare ediyoruz sesimi çıkarmayacağım.. Fatih hocayı yakacak şu saçma takıntıları

Kendisi suçlu değil, bu haliyle oynatan suçlu.
Çekinerek oynadı, Terim'in kafasına silah zoruyla beni oynatacaksın demedi bu adam.

Maci yabanci bir arkadasimla izledik. Belhanda’ya bakti ve neden hep ayni sekilde korner atiyor diye sordu. Cevap veremedim.

Pas hatalari, igrenc kullanilan frikikler biktirdi. Hocam artik oynatma ne olursun. Gecen hafta yoktu cok daha rahat ciktik.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

fena değildi ama sakat sakat oynayacağına keşke andone veya seri oynasaymış, maske çok net görüşünü engelliyor

Yine 3 asist 1 gol ile Avrupanın en iyi 10 numarasi oldugunu gosterdi

2 metre önündeki adama pas veremiyor birde gidiyor duran top kulaniyor. yeter artik devre arasi gönderin su sahte 10 numarayi

Psg macinda dimaryaya iki asisti var. Ilk yarida asistini harcayan fenerlinin acısını o macta çıkartacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt