Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
Kornerleri bok gibiydi onun haricinde takimla uyumlu, yine bok gibi yani
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamcı düşüncesinde olanın abv!psg maçında yine ilk 11 de çünkü terimin elemanı.iyi kötü olması gerekmez terimin adamı olsun yeter.
Sıkıntı keşke oynatmasında olsa kardeşim, adam bildiğin Belhanda'ya göre takım yapıyor öyle sapkın bir durum var ortada. Bana zannedersin 98 yılının fransa milli takımı hocası elinde de Zidane var, neredeyse o muameleyi yapıyor.Mac icinde bu adama kizdik falan hala da kiziyorum da ama suclu bu degil.
Suc aslinda bunda degil oynatanda, performansinin etkisinin falan tam böyle olacagini kestirmek o kadar da zor degildi acikcasi. Adam fit haliyle bile insani cileden cikariyorken bir de böyle cenesi kirik haldeyken kendisinden iyi performans bekleyen teknik ekibi tebrik etmek lazim gercekten. Böyle hayalperestlik olmaz.
Sıkıntı keşke oynatmasında olsa kardeşim, adam bildiğin Belhanda'ya göre takım yapıyor öyle sapkın bir durum var ortada. Bana zannedersin 98 yılının fransa milli takımı hocası elinde de Zidane var, neredeyse o muameleyi yapıyor.
O da eleştirmiş haklı olarak, çocuğun üstüne gitmeyin.Babelle birlikte tamamen zararı bugün.. Anlamadığım bu herifin sağlam hali bile bu kadar tartışılırken maskeyle çıkması neyin kafası.. Can Esmer fatih hocanın hesabı olabilir dünyada bu herifi bu kadar şişirecek 2 kişi biliyorum sadece..
Orada çalım atmayıp pas atsa solda adam boştu sanki.