#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ayagin kirilsin da kurtulalim. Yeter artik.

Halbuki Seri oynasa kimse birsey diyemezdi. Bu adam tribunde otursa ne kaybedecektik? Polemiklere girmeyi sevmiyorum ama Belhandasiz mac kazanamiyoruzculari piste alalim.
Simdi hem Seri'nin morali dip, F. Terim Belhanda tercihiyle elestirilecek. Bir de Seri'nin duran toplari daha iyiydi

Buna boşuna kızıyorsunuz beyler, bu adam sıradan normal bir futbolcu biz çok abartıyoruz. Bu adamı vazgeçilmez/kilit oyuncu olarak gören zihniyette sıkıntı var, hoca o demeci verdiğinden beri güzel transferlere rağmen takımdan ümidi büyük oranda kestim, bugünde ümidi kesmekte haklı olduğumu gördüm.

Bu saatten sonra rakipler kötü olursa şampiyon oluruz yok biri sıyrılır azıcık kıpırdanırsa onlar şampiyon olur, hoca takmış bu herife ve bununla oynanan futbola feriştahı gelse fikrini değiştiremez.

Mac icinde bu adama kizdik falan hala da kiziyorum da ama suclu bu degil.

Suc aslinda bunda degil oynatanda, performansinin etkisinin falan tam böyle olacagini kestirmek o kadar da zor degildi acikcasi. Adam fit haliyle bile insani cileden cikariyorken bir de böyle cenesi kirik haldeyken kendisinden iyi performans bekleyen teknik ekibi tebrik etmek lazim gercekten.

Böyle hayalperestlik olmaz.

Mac icinde bu adama kizdik falan hala da kiziyorum da ama suclu bu degil.

Suc aslinda bunda degil oynatanda, performansinin etkisinin falan tam böyle olacagini kestirmek o kadar da zor degildi acikcasi. Adam fit haliyle bile insani cileden cikariyorken bir de böyle cenesi kirik haldeyken kendisinden iyi performans bekleyen teknik ekibi tebrik etmek lazim gercekten. Böyle hayalperestlik olmaz.
Sıkıntı keşke oynatmasında olsa kardeşim, adam bildiğin Belhanda'ya göre takım yapıyor öyle sapkın bir durum var ortada. Bana zannedersin 98 yılının fransa milli takımı hocası elinde de Zidane var, neredeyse o muameleyi yapıyor.

Babelle birlikte tamamen zararı bugün.. Anlamadığım bu herifin sağlam hali bile bu kadar tartışılırken maskeyle çıkması neyin kafası.. Can Esmer fatih hocanın hesabı olabilir dünyada bu herifi bu kadar şişirecek 2 kişi biliyorum sadece..

Hayatimda duran toplari bu kadar kotu kullanan bir oyuncu gormedim, teknik heyet de uyarmiyor saka gibi, her mac geciyor topun basina.

Sıkıntı keşke oynatmasında olsa kardeşim, adam bildiğin Belhanda'ya göre takım yapıyor öyle sapkın bir durum var ortada. Bana zannedersin 98 yılının fransa milli takımı hocası elinde de Zidane var, neredeyse o muameleyi yapıyor.

Mac konusunda da yazmistim abi, gecen sene kisin buna teklifler geldiginde ben demistim hoca bu adamda galiba kendisini görüyor, seviyor ve tutuyor diye. O zamanlar bana satasanlar olmustu Belhanda yi sirf mecburiyetten oynatiyor diye.

Vallah bal gibi de seviyor hatta taptigini bile düsünüyorum, normal degil bu. Belhanda yi takimin kalbi olarak gören adama ne bileyim Allah akil fikir versin yani.

Babelle birlikte tamamen zararı bugün.. Anlamadığım bu herifin sağlam hali bile bu kadar tartışılırken maskeyle çıkması neyin kafası.. Can Esmer fatih hocanın hesabı olabilir dünyada bu herifi bu kadar şişirecek 2 kişi biliyorum sadece..
O da eleştirmiş haklı olarak, çocuğun üstüne gitmeyin.

Belhanda Feghouli Babel aldığınız paralara yazık azıcık form tutun be kalitenizi bilmesek çöp diyeceğiz. Düpedüz oynamıyorsunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt