- 10 Haziran 2012
- 4.101
- 1.857
- 1.273
Para ederken satip yerine Talisca
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de beğenmiyorum da suçlu Can değil yani, ki bu kadar öven adamın bu maç eleştirmesini doğru buluyorum. Diğerleri ne onuyor da buna laf atılıyor gibi saçma bir savunmaya da girebilirdi.Abiciğim niye gitmeyelim üstüne belhandayı şişire şişire uçurdular şu adam için bir tane usturuplu yorumu yok ki.. Ya anlamadığım neyini görüp de bu balonu şişiriyorlar hala dese ki eldeki malzeme bu idare ediyoruz sesimi çıkarmayacağım.. Fatih hocayı yakacak şu saçma takıntıları
Herseyi gectim kardesim, bi duran topu da düzgün kullan artık
gayet istikrarlı dıyebılıriz9 derbi
0 gol
0 asist
Ciddi söylüyorum.bütün dünyayı arayıp tarasınlar duran topları bukadar kötü kullanan şut çekmeyi bilmeyen bi oyun kurucu bulamazsın.Herseyi gectim kardesim, bi duran topu da düzgün kullan artık
Son iki sene öyle olmadık mı zaten.Nerdeyse 60 puanla şampiyon oluyorduk.Rakipler rezildi.Bu saatten sonra rakipler kötü olursa şampiyon oluruz yok biri sıyrılır azıcık kıpırdanırsa onlar şampiyon olur, hoca takmış bu herife ve bununla oynanan futbola feriştahı gelse fikrini değiştiremez.