#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2cebcfdfbeeb7d16f8da8c2ea8fa33d5.gif

Kral yine topu kaptirip rakibe kontraya cikartacak. Duran toplarin anasini belleyecek

Geç orta saha da iki top sür kaybet kazan ama duran topları elleme yav allah muhammed hatrı için

Andoneyi nasil ilic gibi kullanacaksin abi?
Iliç çalımcı, dribblingci ya da iyi şutör değildi defans arkasındaki boşluklara sızardı, verkaç yapardı ve sürekli pozisyon arardı. Bu rolde kullanabiliriz Andone'yi, aynı seviyede olmasa da bayağı iş yapar.

Iliç çalımcı, dribblingci ya da iyi şutör değildi defans arkasındaki boşluklara sızardı, verkaç yapardı ve sürekli pozisyon arardı. Bu rolde kullanabiliriz Andone'yi, aynı seviyede olmasa da bayağı iş yapar.
İliç tam serbest 10 no idi, dedigin gibi verkac, gol kovalama olarak iyiydi. Sizardi oralara... Bence andone'yi gabriel jesus rolunde kullanmaliyiz (isme bakmayin role bakin) aralara kosan, pres yapan yardimci forward. Saga sola yatabilen bi rolde savunmayı surekli meşgul eder

İliç tam serbest 10 no idi, dedigin gibi verkac, gol kovalama olarak iyiydi. Sizardi oralara... Bence andone'yi gabriel jesus rolunde kullanmaliyiz (isme bakmayin role bakin) aralara kosan, pres yapan yardimci forward. Saga sola yatabilen bi rolde savunmayı surekli meşgul eder
Iliç 10 numara sayılmaz tam, ikinci forvet gibiydi daha çok o yüzden o işleri yapabilir dedim.

Zaten o dönemki takım aşırı ofansifti.

Iliç 10 numara sayılmaz tam, ikinci forvet gibiydi daha çok o yüzden o işleri yapabilir dedim.

Serbest 10 no dememin sebebi de ikinci forvet gibi takilmasi abi. Normal 10 no olan ortasahaya da gelip oyun kurar yön verir, ilic rakip kaleye dönüktü hep

Ustad, Anderson Talisca tarzi oyuncular herzaman ligimizde damgasina vurmustur. Hagi, Alex, Talisca.

Oyle birine bulabilsek keske, Benfica 4m euroya almis zamaninda.. varmi oyle bildigin o tarzda oyuncu

@Onur Yücel

Talisca, tarzi oyunculari hayran kaliyorum ustad. Varmi, o tarzda bildigin genc yetenekler.

Ustad, Anderson Talisca tarzi oyuncular herzaman ligimizde damgasina vurmustur. Hagi, Alex, Talisca.

Oyle birine bulabilsek keske, Benfica 4m euroya almis zamaninda.. varmi oyle bildigin o tarzda oyuncu
8 numara olarak benficali pizzi'yi cok beğeniyorum. 10 numara rolünde pek kalmadı o tür oyuncular, gençlerde de pek rastlamadim yakin dönemde

Jonathan David vardı da piyasası yükseldi.

Brezilya'da illaki vardır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt