Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Iliç yok ama o tarz kullanılabilecek adamlar var mesela Andone.Sasa ilic kalitesinde biri olsaydi keske bu vasathanda'nin yerinde...
Andoneyi nasil ilic gibi kullanacaksin abi?Iliç yok ama o tarz kullanılabilecek adamlar var mesela Andone.
Amcde lincoln olsaydi su an keskeSasa ilic kalitesinde biri olsaydi keske bu vasathanda'nin yerinde...
Iliç çalımcı, dribblingci ya da iyi şutör değildi defans arkasındaki boşluklara sızardı, verkaç yapardı ve sürekli pozisyon arardı. Bu rolde kullanabiliriz Andone'yi, aynı seviyede olmasa da bayağı iş yapar.Andoneyi nasil ilic gibi kullanacaksin abi?
İliç tam serbest 10 no idi, dedigin gibi verkac, gol kovalama olarak iyiydi. Sizardi oralara... Bence andone'yi gabriel jesus rolunde kullanmaliyiz (isme bakmayin role bakin) aralara kosan, pres yapan yardimci forward. Saga sola yatabilen bi rolde savunmayı surekli meşgul ederIliç çalımcı, dribblingci ya da iyi şutör değildi defans arkasındaki boşluklara sızardı, verkaç yapardı ve sürekli pozisyon arardı. Bu rolde kullanabiliriz Andone'yi, aynı seviyede olmasa da bayağı iş yapar.
Iliç 10 numara sayılmaz tam, ikinci forvet gibiydi daha çok o yüzden o işleri yapabilir dedim.İliç tam serbest 10 no idi, dedigin gibi verkac, gol kovalama olarak iyiydi. Sizardi oralara... Bence andone'yi gabriel jesus rolunde kullanmaliyiz (isme bakmayin role bakin) aralara kosan, pres yapan yardimci forward. Saga sola yatabilen bi rolde savunmayı surekli meşgul eder
Andoneyi nasil ilic gibi kullanacaksin abi?
Serbest 10 no dememin sebebi de ikinci forvet gibi takilmasi abi. Normal 10 no olan ortasahaya da gelip oyun kurar yön verir, ilic rakip kaleye dönüktü hepIliç 10 numara sayılmaz tam, ikinci forvet gibiydi daha çok o yüzden o işleri yapabilir dedim.
Zaten o dönemki takım aşırı ofansifti.
Iliç 10 numara sayılmaz tam, ikinci forvet gibiydi daha çok o yüzden o işleri yapabilir dedim.
SS idi üstat... Support Striker... Alex gibi o da 10 değildi ama adamlar Hagi kompleksinden 10 numara yaptılar...Iliç 10 numara sayılmaz tam, ikinci forvet gibiydi daha çok o yüzden o işleri yapabilir dedim.
Ayıp ediyorsun.O zeka var mi bunda, bu hareketi yapabilsin?
8 numara olarak benficali pizzi'yi cok beğeniyorum. 10 numara rolünde pek kalmadı o tür oyuncular, gençlerde de pek rastlamadim yakin dönemdeUstad, Anderson Talisca tarzi oyuncular herzaman ligimizde damgasina vurmustur. Hagi, Alex, Talisca.
Oyle birine bulabilsek keske, Benfica 4m euroya almis zamaninda.. varmi oyle bildigin o tarzda oyuncu
Jonathan David vardı da piyasası yükseldi.Ustad, Anderson Talisca tarzi oyuncular herzaman ligimizde damgasina vurmustur. Hagi, Alex, Talisca.
Oyle birine bulabilsek keske, Benfica 4m euroya almis zamaninda.. varmi oyle bildigin o tarzda oyuncu