#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benı cok sasırttı bu mac

Belhanda çıkınca gol yedik..

gscimbom_mobil

Oyundan cikmadan iyiydi, zaten ataga çıkamıyor takim tek toplarla biraz taşıdı. Kötü olmasinin sebebi yine takimdir. Bok gibi bi oluşum izliyoruz takim olma adina hiçbir belirti yok.

kral iyi adamsın hoş adamsın yatmayıp çalıştın da iyi oynamadıktan sonra anlamı yok. biraz dinlenip kendini bulman daha manidar olacaktır.

Bunun oynadigi maclari izlemeyecegim. Gidip kitap okurum.

Top kaptırıyor.
Sekerek gelen topu 2 metrekare önünde ancak kontrol edebiliyor.
Defansta çoğu zaman gölge presi yapıyor. Adama girerse her hareketi kartlık.
Oyun zekası ve vizyonu çok düşük.

Yediğimiz golde Belhanda’ya bakın. Kararı siz verin.

Sonra maçı tekrar izleyin ve Belhanda paşa’nın yedirmeye çalıştığı diğer pozisyonlara bakın.

Yazık.

Çıldırtıyor.

Gittiğin gün bayram edeceğiz

sent via GSC

Bal yapmayan arı olduğu gibi bir de sürekli olmadık yerde top kaptırıyor saçma sapan paslar atıyor, geçen sezon son 7-8 hafta hariç( hakkını yemeyim şampiyonlukta kritik öneme sahipti) ne yapar ne eder, amacı nedir çözemedim. Niye ''anahtar'' oyuncu olduğunu zaten hiç anlamadım.

Feghouli'den daha verimli oynuyor, Nzonzi-Lemina-Seri üçlüsü bu adam için bozulmadığı takdirde kafayı takacak bir durum yok. Feghouli'nin yerine oynayabilir. Devre arası mümkünse ikisine de şut.

Halen sinirim geçmedi. Git la, git artık. Gitttttt.

Top kontrol edemeyen orta saha mı olur arkadaş. İnadına mı yapıyorsun her maç? İlla topu ayağının altından kaçıracaksın, en basit topları kontrol edemeyeceksin. Seni gördüğüm anda cinlerim tepeme çıkıyor.

Bal yapmayan arı olduğu gibi bir de sürekli olmadık yerde top kaptırıyor saçma sapan paslar atıyor, geçen sezon son 7-8 hafta hariç( hakkını yemeyim şampiyonlukta kritik öneme sahipti) ne yapar ne eder, amacı nedir çözemedim. Niye ''anahtar'' oyuncu olduğunu zaten hiç anlamadım.

belharzoid çıktıktan sonra psg orta alandaki 5er paslık serileri 2ye katladı bubba , haliynen rakip sahaya yerleşmedik sonrasında

ewt, pas hataları falan yapıor ama takımı set halinde ileri taşıyan dinamo türü bi etkisi var orada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt