#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yav şu adamın tapıcıları bir de hangi maçı izlediniz belhanda sahanın en iyisiydi diyorlar vallahi aklım almıyor. Bu nasıl körü körüne bağlanmışlık. Tarikat liderine tapar gibi tapıyorlar. Ayağının suyunu verse içerler yemin ediyorum

Eski cesur terim olsa 15. Dkda çıkrmıştı bu çöpü. İlk yarı tamamen psgye çalıştı. Bu kadar olmaz abi artık. O kadar saçma top kayıpları yaptı ki millet kıçını yorttı bu habeşinin hatalarını kapatmak için. Mümkünse sezon sonuna kdar yedek kulübesine hapsedilmeli
Önde pres yaptı, hocanın övme sebebi de bu zaten. Terim ne diyorsa onu yapıyor muhtemelen bu yüzden çok seviyor; hataları göz ardı ediyor.

Yav şu adamın tapıcıları bir de hangi maçı izlediniz belhanda sahanın en iyisiydi diyorlar vallahi aklım almıyor. Bu nasıl körü körüne bağlanmışlık. Tarikat liderine tapar gibi tapıyorlar. Ayağının suyunu verse içerler yemin ediyorum
Kim diyor sahanın en iyisi diye

Lol

Övecek başka bir argüman bulamadıkları için defansif katkı-pres özelliğini gözümüze sokmaya çalışırlar hep; sanki başka hiçbir 8 ya da 10 bunu yapamazmış gibi...Güya pres yaptığı on pozisyonun 6-7 sinde rakibini bodoslama indirmesine 'mücadele-erkeklik-yiğitlik' falan diye inandırmışlar kendilerini; aksini söyleyene hiç tahammül edemezler. Böyle koşullanmış kişilerle futbol konuşmak zaman israfından başka bir şey değil...

Bu adam niye bu kdr pas hatası yapıyor lan

Önde pres yaptı, hocanın övme sebebi de bu zaten. Terim ne diyorsa onu yapıyor muhtemelen bu yüzden çok seviyor; hataları göz ardı ediyor.

O zaman hoca bir tane atlet alsın admirim, maratoncu falan, sürekli pres yapar, 15 km koşar. Bundan daha da iyi pas atar.

Hahaha reyiz yine süper rakip akınları başlatmış. Topu ileri taşıyor deniyor hala bunun ileri taşıyacağı topa sokayım, bir taşıyorsa en az 3 rakibe veriyordur artık dakikaları bile tutturmaya başlamış istikrar konusunda Fener maçında 13. dakikada ceza sahasında topu vermişti, bu maç 14. dakika da tertemiz bırakmış rakibe. Bazı arkadaşlar da sözde bu rakip akınlarını başlatan pas hatalarını 5 maçta bir yaptığını iddia ediyordu yüzü kızarmaz ama o arkadaşların her maç aynı hatayı yapan adamı savunurken.

Bu işe yaramaz maskesiz dahi oynayamıyordu.Maskeyi takınca daha kötü oynayacak dedim ve yine dediğim oldu.Bir kez olsun utandır be Allahın cezası herif!

Belhanda&Feghouli ve Babel üçlüsünden gına geldi artık bana bu halleriyle üçünü de izlemek istemiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt