#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Behl-logo.png
Art-Zoyd-logo.png

Bunun iş yapması için tam hücum geçişlerinde bir önceki pası alması lazım. Kendine alan yaratacağına ( Falcao'nun yarattığı boşlukları doldurma da dahil ) Babel ile birlikte, saçma sapan dolaşıp durdular.

kotu oynamis gibi gozukse de ciktiktan o ve babel ciktiktan sonra takim kotuye gitti ki bunu hoca da belirtmis son ceyrek harici en iyi oyundu demis
dun oynayan cogu oyuncunun sadece hatalarindan video yapilsa onlar da o kadar kotu gozukur.
ciktigi dklarda da iyi oynuyordu, neden onun ve babelin ciktigini anlamadim sirf ilk yari kotuydu diye bir oyuncu ikinci yarida ezbere cikmaz neyse hoca da gormus hatasini. yerine giren feghouli hicbirsey yapmadi 30 dk boyunca. hata ya da fayda videosu yapmaya calissan yapamazsin anca fotograf koyabilirsin tweete
ayriyetten yuz kizartmaya calisan vatandas, rakibi ataga cikartmak lafindan kastim biz rakip sahaya yerlesmisken kritik yerde yaptigi top kayiplari idi, boyle rakip bizim sahaya dolusmusken anlik gelisen pozisyonlarda baski altindayken yaptigi kayiplar degil. belirtilen fb macindaki ve bu mactaki pas hatasinda kendisi kadar pasi alanlarin da hatasi var. acip bakarsaniz bu mac marianonun yaptigi depari orda nagatomonun yapmasi gerekirken, dun de o pozisyonda 352 orta saha oyuncusu olarak marianonun baski altindaki belhandaya yaklasmasi gerekirken sanki rakipten hizli kosacakmis gibi depara kalkmis. videolari acip bakabilirsiniz

Kötü oynamış gibi gözükmek nedir ya? Aslında iyiydi de kötü süsü mü verdi oyununa? Maçı izlemedim ama zaten Galatasaray da en son ne zaman oyuncu değişikliğinden sonra bıraktım pozitif değişimi negatif bir katkısı olmadı ki bu tamamen kenar yönetimin hatası, doğru oyuncuyu çıkartmak kadar doğru oyuncuyu doğru yere koymak mesele. Ayrıca yerine girenler kötü diye Belhanda daha iyi olmuyor ikisi de kötü oluyor niye bir savunma durumu gibi kullanılıyor anlamadım. O aradığın rakip yarı sahada da kaybettiği top kaybını Fenerbahçe maçının 30. dakikalarında bulabilirsin o da mı sayılmaz? Arasak çok rahat başka maçta da buluruz illa ki önümüzdeki maçta da yapar zaten olayı bu. Tüh kötü takım arkadaşlarına bak sen, Belhandanın süper oyun görüşünü anlamıyorlar sırtlarına gelen pasları nasıl kontrol edemezler, hele bir tane Linnes'in topuğuna sıktığı bir pas vardı ki dedim Linnes sen napıyorsun oraya mı koşulur öyle? Rakipten hızlı koşmasına gerek yok Mariao'nun, takım arkadaşı topu hızlandırabilse yetecek önünde bayağı çiftlik gibi alan var topu kaldırıp oraya atsa rakip zaten ters pozisyonda ve Mari gayet pozisyonu uygun topu alabilmesi için yuh yani adamın şu koşusunu bile kötülemek şu rezil pası savunmak için işte sizin bakış açınız bu yazık yani şu pasta suçluyu koşuyu atan adamda bulmak çaba gerektirir. Adam ceza sahasında yüzü bizim kaleye dönük adama pas veriyor ve bu durumda pası alan adam mı suçlu vuracaksın arkadaşım o topu orada gerekirse, keza bu topta Mari gayet açığa almış kendini ona yaklaşsa rakip yine rahatlıkla karşılayıp, zor durumda bırakacak çünkü oyun sıkışmış olacak o attığı boktan pası alsa dahi.

Rakip sahada asistlik pas vermek isterken top kaybını anlarım da adam ceza sahamızın önünde topu rakibe pas atar gibi bırakıyor.
Yav zaten buna kimin ne itirazı olabilir dener olmaz eyvallah. O attığı boktan pas bizim adama gitse bile ne anlam teşkil edecek sıradan dümdüz bir pas adam bunu bile atmaktan aciz topu olduğu yerde bıraksın yemin ederim daha zararsız olur. Bu video da mesela orta sahadan bir tane uzun top atmak istemiş rakip defansın arkasına olmamış ama bu bile tamam bence yani çok normal ama bu adamın tembel ve manasız pasları uç noktada.

Yav zaten buna kimin ne itirazı olabilir dener olmaz eyvallah. O attığı boktan pas bizim adama gitse bile ne anlam teşkil edecek sıradan dümdüz bir pas adam bunu bile atmaktan aciz topu olduğu yerde bıraksın yemin ederim daha zararsız olur. Bu video da mesela orta sahadan bir tane uzun top atmak istemiş rakip defansın arkasına olmamış ama bu bile tamam bence yani çok normal ama bu adamın tembel ve manasız pasları uç noktada.
Maçın ilk yarısını izledim tekrardan, ilk yarı üç pas arka arkaya yapamamışız adamların sahasında en büyük sebebi belhanda, tam bunaldık biraz rahatlayacağız, takım dinlenecek rakibi yoracaz derken şaaakkkk saçma sapan bir pas top rakipte. Allah sabır versin bize hocanın keseceğini zannetmiyorum hiç. Ha bak unuttum bir de saçma sapan manasız faulleri var rakip sıkışmış 4 kişi pres yapıyor belhanda hızır gibi yetişip faul yapıyor ve baskı kırılıyor.

Maçın ilk yarısını izledim tekrardan, ilk yarı üç pas arka arkaya yapamamışız adamların sahasında en büyük sebebi belhanda, tam bunaldık biraz rahatlayacağız, takım dinlenecek rakibi yoracaz derken şaaakkkk saçma sapan bir pas top rakipte. Allah sabır versin bize hocanın keseceğini zannetmiyorum hiç.
Valla ben sırf bu yüzden maçı takip etmedim ağabey, Belhanda varsa izlemeyeceğim artık özetler yetiyor sağ olsun futbola doyuyoruz. Bir diğer merak ettiğim tek kişilik barajlar ve ön direğe açtığımız ortalar ne âlemde? Oradaki istikrarı da korudu mu reyiz video da yer almıyor. Muhtemelen orada da başkaları suçludur, baraja veya sayısız defa ön direğe açtığımız ortalarda sorun yoktur.

''Yanındakiler kötü olduğu için Belhanda kötü görünüyor!''...

Her ne hikmetse, aynı adamlarla oynayan, takıma yeni katılmış Nzonzi mükemmel oynayabiliyor ama?!..(Aynı adamlarla da değil aslında; biri Nzonzi ile, diğeri Belhanda ile oynuyor, farklı olarak)...

Yukardaki cümleyi bir daha yazanın klavyesine biber süreceğim, haberiniz olsun; sonra 'yok uyarmadın' filan demesin hiç kimse! ;)

Kendi bile farkında kullanmaması gerektiğinin hoca mı diyor kullan diye

Şu an maçın İlk 20 dakikasındayım bein de. Tekrarını veriyorlar maçın.

5mi 6 mı top kaybı yaptı adam yahu... Say say başım döndü.

Ve bu adamı teklif varken satmamak, tüm bunlara rağmen sürekli oynatmak hoca açısından çok büyük sıkıntı..Yani biz televizyon başında bu hatalarını görüp çıldırıyorken hocanın bunları görmemesi tam bir rezillik.

işte bu yüzden biz transfer dönemlerini hep rezil geçiriyoruz.
sürekli bir taraflar eksik aklıyor.
tabiki futbolu Fatih terim gibi bir isimden daha iyi bilecek halimiz yok.
Ama teknik,fiziksel ve mental olarak futbolcu analizi yapmak çok farklı bir olay.
hoca bu konuda çok sıkıntılı.Ve transfer dönemlerinde bu daha çok belli oluyor.

işte bu yüzden bu işten anlayan adamlar gelmeli diyoruz.Ama kimsenin umrunda değil.

Rakip sahada asistlik pas vermek isterken top kaybını anlarım da adam ceza sahamızın önünde topu rakibe pas atar gibi bırakıyor.

Sıkıntı orada zaten.Çok basit pas hataları yapıyor.Zor pas veya asistlik pas denersin hata yaparsın.Ona zaten eyvallah deriz.

Bunların hepsi bir kenarıya bu adamda hiç zeka yok.
Şu rezil ligde Galatasaray gibi bir takımda forvet arkası oynuyorsun.Hiçmi sağdan soldan gelen ortalarda ceza sahasında gol aramazsın. nasıl olur ofansif anlamda bu kadar etkisiz olur adam inanılır gibi değil.
lig maçında bir pozisyonda zidane vari hareket yaparken adamın tepesine çıktı.O hareketi yapmayıp orada akıllı düşünüp hareket etse çok net pozisyon olur.Futbol zekasının kötü olduğu bu pozisyona baktığımız zaman bile belli oluyor.

kotu oynamis gibi gozukse de ciktiktan o ve babel ciktiktan sonra takim kotuye gitti ki bunu hoca da belirtmis son ceyrek harici en iyi oyundu demis
dun oynayan cogu oyuncunun sadece hatalarindan video yapilsa onlar da o kadar kotu gozukur.
ciktigi dklarda da iyi oynuyordu, neden onun ve babelin ciktigini anlamadim sirf ilk yari kotuydu diye bir oyuncu ikinci yarida ezbere cikmaz neyse hoca da gormus hatasini. yerine giren feghouli hicbirsey yapmadi 30 dk boyunca. hata ya da fayda videosu yapmaya calissan yapamazsin anca fotograf koyabilirsin tweete
ayriyetten yuz kizartmaya calisan vatandas, rakibi ataga cikartmak lafindan kastim biz rakip sahaya yerlesmisken kritik yerde yaptigi top kayiplari idi, boyle rakip bizim sahaya dolusmusken anlik gelisen pozisyonlarda baski altindayken yaptigi kayiplar degil. belirtilen fb macindaki ve bu mactaki pas hatasinda kendisi kadar pasi alanlarin da hatasi var. acip bakarsaniz bu mac marianonun yaptigi depari orda nagatomonun yapmasi gerekirken, dun de o pozisyonda 352 orta saha oyuncusu olarak marianonun baski altindaki belhandaya yaklasmasi gerekirken sanki rakipten hizli kosacakmis gibi depara kalkmis. videolari acip bakabilirsiniz

Renktaş son dakikalardaki kötü performansı yorgunluğa bağlayabiliriz biraz da Babel çıkmamalıydı ama Feg sayesinde bence sağ kanadı bir kaç kez tehlikeli kullandık. Mesela andonenin ıskaladığı top baya tehlikeliydi. Belhanda eleştirilerinin bir kısmını abartı bulsam da bence dün creative açıdan kötüydü bunu kabul etmek gerekiyor bence. Ayrıca dediğin pasta ikisinin de hatası var ama çok tembel bir pas bırakıyor orda. Ama ufak hatalardan çıkıp büyük resme bakacak olursak mühim olan kontraya çıkacak topçumuzun olmaması ve o bitirici ara pası atacak oyuncumuzun olmaması.

Bu adamı bu maçtan sonra savunan olursa net maldır !!!

Ağır futbol cahili olması gerekir.

Taraftar... yönetim....teknik heyet hiç farketmez. Ben böyle rezalet görmedim şimdiye kadar vallahi.... Yok arkadaş yok işte. Bukadar rakibe çalışan başka oyuncu performansı hatırlamıyorum vallahi. Şüpheli herhangi şikeli maçlarda bile bukadarını görmedim.

Sadece rezalet ötesi rakibe attığı bin tane passları veya gereksiz fauler de değil. Alan savunmasında da katılmıyor ve çizgiyi bozuyor sürekli şekilde....

Bir bakıyorsun adam duracak şekilde yürümeye başlıyor . Aman bana top gelmesin , markajımdan kurtulmayım sakın...

Takım hali ile uzun zamandır ilk defa statik oyuncu gurubundan kurtulmuş iken ve devamlı topsuz oyunda hareket etmiş iken bu sözde en önemli istasyon oyuncumuz olması gerekirken akşam yürüyüşüne çıkmış gibi lay lay lom.....

Ağır olacak ama şerefsizce ihanet edercisine bir oyun anlayışı vardı Paris maçında. Kadro dışı bırakırdım bunu açıkçası ama gençler maçında oynar yine tabiki. Kötü oyundan öte bir durum bu benim için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt