Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.400
- 66.498
- 5.003
Bu herifin iyi bi futbolcu olduğu yalanına hoca dahil türk halkının inanmasında, spor medyası üzerinden insanları zehirleyen uğur karakullukçu malozunun büyük payı varBu adamı bu maçtan sonra savunan olursa net maldır !!!
Ağır futbol cahili olması gerekir.
Taraftar... yönetim....teknik heyet hiç farketmez. Ben böyle rezalet görmedim şimdiye kadar vallahi.... Yok arkadaş yok işte. Bukadar rakibe çalışan başka oyuncu performansı hatırlamıyorum vallahi. Şüpheli herhangi şikeli maçlarda bile bukadarını görmedim.
Sadece rezalet ötesi rakibe attığı bin tane passları veya gereksiz fauler de değil. Alan savunmasında da katılmıyor ve çizgiyi bozuyor sürekli şekilde....
Bir bakıyorsun adam duracak şekilde yürümeye başlıyor . Aman bana top gelmesin , markajımdan kurtulmayım sakın...
Takım hali ile uzun zamandır ilk defa statik oyuncu gurubundan kurtulmuş iken ve devamlı topsuz oyunda hareket etmiş iken bu sözde en önemli istasyon oyuncumuz olması gerekirken akşam yürüyüşüne çıkmış gibi lay lay lom.....
Ağır olacak ama şerefsizce ihanet edercisine bir oyun anlayışı vardı Paris maçında. Kadro dışı bırakırdım bunu açıkçası ama gençler maçında oynar yine tabiki. Kötü oyundan öte bir durum bu benim için.