#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adamı bu maçtan sonra savunan olursa net maldır !!!

Ağır futbol cahili olması gerekir.

Taraftar... yönetim....teknik heyet hiç farketmez. Ben böyle rezalet görmedim şimdiye kadar vallahi.... Yok arkadaş yok işte. Bukadar rakibe çalışan başka oyuncu performansı hatırlamıyorum vallahi. Şüpheli herhangi şikeli maçlarda bile bukadarını görmedim.

Sadece rezalet ötesi rakibe attığı bin tane passları veya gereksiz fauler de değil. Alan savunmasında da katılmıyor ve çizgiyi bozuyor sürekli şekilde....

Bir bakıyorsun adam duracak şekilde yürümeye başlıyor . Aman bana top gelmesin , markajımdan kurtulmayım sakın...

Takım hali ile uzun zamandır ilk defa statik oyuncu gurubundan kurtulmuş iken ve devamlı topsuz oyunda hareket etmiş iken bu sözde en önemli istasyon oyuncumuz olması gerekirken akşam yürüyüşüne çıkmış gibi lay lay lom.....

Ağır olacak ama şerefsizce ihanet edercisine bir oyun anlayışı vardı Paris maçında. Kadro dışı bırakırdım bunu açıkçası ama gençler maçında oynar yine tabiki. Kötü oyundan öte bir durum bu benim için.
Bu herifin iyi bi futbolcu olduğu yalanına hoca dahil türk halkının inanmasında, spor medyası üzerinden insanları zehirleyen uğur karakullukçu malozunun büyük payı var

Hangi büyük maç iyi oynamış ki.
2 arabı 20 milyona satmak vardı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adam 180 soruluk ÖSS'de 0 çeken öğrenciler gibi yahu, doğru tercihi yok. Topu alıyor mesela solda 2 kişi boş oraya atmaya çalışması lazım topu, oraya atsa pozisyon olacak. Gidip markajdaki adama atmaya çalışıyor veya atağı öldürecek tarafa vermeye çalışıyor topu. Çalışıyor diyorum çünkü yanlış tercihte de doğru pası atamıyor, isabetli pas atamıyor, rakibe veriyor topu.

Adam 180 soruluk ÖSS'de 0 çeken öğrenciler gibi yahu, doğru tercihi yok. Topu alıyor mesela solda 2 kişi boş oraya atmaya çalışması lazım topu, oraya atsa pozisyon olacak. Gidip markajdaki adama atmaya çalışıyor veya atağı öldürecek tarafa vermeye çalışıyor topu. Çalışıyor diyorum çünkü yanlış tercihte de doğru pası atamıyor, isabetli pas atamıyor, rakibe veriyor topu.

D9HMSTTXsAAL5yZ

Bu adam nasil bir antrenman oyuncusu ise fatih hocayı kendinden geçiriyor bu adam var diye zevkle maç izleyemiyorum

Her mac mutlaka karsi rakibe öyle güzel pas birakiyorki genelde bu topu kapan oyuncu Musleraya karsi karsiya kaliyor.

1/9 isabetli orta :asd:

Mücadelesiyle övülen herif girdiği ikili mücadelerin yarısından fazlasını da kaybetmiş.

Neyse soran olursa koşan 10 numara dersiniz.

Run Belo run.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt