Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
Gununde oldugu zaman gercekten bende begeniyorum,ama bu mac cok iyi dedigimiz maç sayisi cok az be abi...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gununde oldugu zaman gercekten bende begeniyorum,ama bu mac cok iyi dedigimiz maç sayisi cok az be abi...
Rte neyse de Belhor'u kim destekliyor abi %80i sevmiyor adami taraftarlarin.
Şahsım adına konuşacak olursam ben sevmiyor değilim futbolunu beğenmiyorum, daha önce disiplinsiz hareketlerinden ötürü gıcık olduğum dönemler oldu ama geçen sezonun son çeyreğindeki performansıyla nötrledi bu durumu benim nezdimde. Yarın ve önümüzdeki haftalar iyi oynasın toparlasın formasını bile alırım performansına göre yeter ki iyi oynasın, absürt absürt pas hataları yapmasın vs vs.Rte neyse de Belhor'u kim destekliyor abi %80i sevmiyor adami taraftarlarin.
Abi son cümleye kadar gülümseyerek okudum orada yüzüm düştüŞahsım adına konuşacak olursam ben sevmiyor değilim futbolunu beğenmiyorum, daha önce disiplinsiz hareketlerinden ötürü gıcık olduğum dönemler oldu ama geçen sezonun son çeyreğindeki performansıyla nötrledi bu durumu benim nezdimde. Yarın ve önümüzdeki haftalar iyi oynasın toparlasın formasını bile alırım performansına göre yeter ki iyi oynasın, absürt absürt pas hataları yapmasın vs vs.
O ışığı görüyor muyum ? Tabiki hayır. Keşke aksi olsa.
Yarından itibaren müthiş top oynasın, maçın skoruna direkt etki etmeye başlasın benimde dahil olumsuz mesajlarımızı bir bir alıntılayıp bizi g.t etsen keşke, inan gocunmam yeter ki iyi oynasın.Abi son cümleye kadar gülümseyerek okudum orada yüzüm düştü![]()
Sende gizli Belhandacisin yeme bizi abicim. Ruyanda bu herifin gol attigini gormen bile buna isarettir. Artik itiraf et rahatlaŞahsım adına konuşacak olursam ben sevmiyor değilim futbolunu beğenmiyorum, daha önce disiplinsiz hareketlerinden ötürü gıcık olduğum dönemler oldu ama geçen sezonun son çeyreğindeki performansıyla nötrledi bu durumu benim nezdimde. Yarın ve önümüzdeki haftalar iyi oynasın toparlasın formasını bile alırım performansına göre yeter ki iyi oynasın, absürt absürt pas hataları yapmasın vs vs.
O ışığı görüyor muyum ? Tabiki hayır. Keşke aksi olsa.
Keske toplari kaptirip rakibi kontraataga cikarmamayida ongorseOrtalama olsa daha dedigin olabilirdi. iyi bi oyun kurucu oldugu icin vuracaginda gol olmayacağını öngörüp bosuna vurmadi
Ekli dosyayı görüntüle 62759
Ortalama olsa daha dedigin olabilirdi. iyi bi oyun kurucu oldugu icin vuracaginda gol olmayacağını öngörüp bosuna vurmadi
Ekli dosyayı görüntüle 62759
Selcuk'a ragmen de diyebilirizmacı tek basına alacak