#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gununde oldugu zaman gercekten bende begeniyorum,ama bu mac cok iyi dedigimiz maç sayisi cok az be abi...
😅😅
ED78lSPX4AApryp.webp

Rte neyse de Belhor'u kim destekliyor abi %80i sevmiyor adami taraftarlarin.
Şahsım adına konuşacak olursam ben sevmiyor değilim futbolunu beğenmiyorum, daha önce disiplinsiz hareketlerinden ötürü gıcık olduğum dönemler oldu ama geçen sezonun son çeyreğindeki performansıyla nötrledi bu durumu benim nezdimde. Yarın ve önümüzdeki haftalar iyi oynasın toparlasın formasını bile alırım performansına göre yeter ki iyi oynasın, absürt absürt pas hataları yapmasın vs vs.

O ışığı görüyor muyum ? Tabiki hayır. Keşke aksi olsa.

Şahsım adına konuşacak olursam ben sevmiyor değilim futbolunu beğenmiyorum, daha önce disiplinsiz hareketlerinden ötürü gıcık olduğum dönemler oldu ama geçen sezonun son çeyreğindeki performansıyla nötrledi bu durumu benim nezdimde. Yarın ve önümüzdeki haftalar iyi oynasın toparlasın formasını bile alırım performansına göre yeter ki iyi oynasın, absürt absürt pas hataları yapmasın vs vs.

Abi son cümleye kadar gülümseyerek okudum orada yüzüm düştü 😂

Abi son cümleye kadar gülümseyerek okudum orada yüzüm düştü 😂
Yarından itibaren müthiş top oynasın, maçın skoruna direkt etki etmeye başlasın benimde dahil olumsuz mesajlarımızı bir bir alıntılayıp bizi g.t etsen keşke, inan gocunmam yeter ki iyi oynasın.

Serbay Şenkal: Fatih hoca, Younes'i kendi gençliğine benzetiyor (GSTV)
ahah ben ne diyodum size 😂
Screenshot_20191005-152646~2.webp

Screenshot_20191005-152652~2.webp

Sende gizli Belhandacisin yeme bizi abicim. Ruyanda bu herifin gol attigini gormen bile buna isarettir. Artik itiraf et rahatla

Tam bir kerahat 5dk 3 top kaybı her pası hatalı herifin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt