#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senin o fare suratına tüm forum mıçsın emi senin kadar karektersiz başka oyuncu görmedim sen de artık futbolu unutan Ft de gitmeniz gerek acilen.

Caydırıcılık'ı anlatması bakımından bir hikaye vardır biraz uzun kısa versiyona çevireyim, adam önce bahçedeki elmasını çaldırır oğlu baba ne yapalım elma'yı çalmışlar der, babası da boşver oğlum ağzımızın tadı kaçmasın der, sonra iş yavaş yavaş büyür ve en sonunda adamın kızını kaçırmaya kadar varır, oğlu babasına der ki '' o elmayı çaldırmayacaktık'' .

Belhanda mevzusu da aynı o hesap, 2 sene önce kritik bir fb maçında saçma sapan şekilde kırmızı kart görmüştü ve sonra ceza biter bitmez 11'deydi. O günden bugüne bir sürü vukuatı var herifin, o meşhur fb maçından sonra bedel ödetilseydi ve aksiyon alınsaydı ya şu an takımda olmayacaktı ya da bu tavırları sergileyemeyecekti.

Bu yetenek fakiri dengesiz herifin nesi kilit, nesi vazgeçilmez en ufak fikrim yok. Hadi ilk senesi olur, ffp'den ötürü orta sahaya adam alınamıyor olur mecburi oynatırsın, ama arkadaş bu adam 3. senesine girecek sen hala kilit oyuncu falan diyorsun, bu yüzden belhanda'ya tepki konusunda hoca faktörünü görmezden gelenler en hafif tabirle kendini kandırıyor zira baş sorumlu Terim bu konuda.

Belhanda sorusu....

Prekazi: no comment. Taraftar herşeyi söyledi zaten daha ne söyleye bilirim ki

Hoca sahip cikmis yine:

1571779126555.webp

bugün oynadığı topu herkes izledi ve buna rağmen belhanda çıktı ilerde top tutamıyoruz yorumları vardı ismi lazım değil bazıları içinden geçirmiş linç edilmeyim diye yazmamıştır eminim,şimdi bu arkadaşlar ya Galatasaraylı değil yada futbolla gram alakaları yok sizce hangisi?

bugün ki maç hakkında yorumlarını alayım, taraftara küfür etmiş diyolar savunacak mısın hala
O ilk 3 pozisyondan birinj atacaktik, o havayla devami da gelirdi ama yine her zamanki gibi kendimize yakisani yapip s.ctik berbat ettik her şeyi. Devaminda tek tük sans bulduk belhandanin pozisyonu mesela kiz gibi vurdu vurmak da degil dokundu baskasi olsa yazardi onu ordan. Macin ikinci yarisi reali izledik bakalim ne yapacaklar diye o kadar lestik ki adamlara bile bulaştırdık pozisyon bitirme işini. Yine de paris macindan daha iyiydik bence bugün. Tam falcaonun maciydi su halde 2 tane yazardi yeminle...
Belhanda da oyundan çıkınca iyice reale gecti mac 😂😂😂 saka saka, yine top kaybetti mucadele etmedi terimin takimin uzerindeki etkisi inanilmaz dusuk sahada degil sadece, icerde de böyle... Oyundan çıkarken yaptigi doğru degil ama ona kendince hak veriyorum, geldiginden beri hep böyleydi zaten hicbir zaman taraftarin sevdigi adam olmadi hep ondan yapamayacagi seyler istendi çünkü taraftar sneijderin yerine o rolde biri zannediyor ve beklenitleri öyle. Duygusal biri bizim gibi, savunacak misin derken ben kötü oldugunda kötü diyorum zaten bu savunacak misin sorusu degil de halen sevebilecek misin sorusu olmaliydi, sonsuza dek 😂♥️💪

Uzaktan,ceza sahasından,sağ ayak,sol ayak,aşırtma,frikik ne ararsan var. Biz bu adamı beleş gönderip bu sineğe 10 milyona yakın para ödedik

Bu ahlaksız bu kulüpten bir an önce cehennem olup gitmeli ama bu kekoya yılda 4 milyon euro kim verecekki. Korktuğum nokta Fatih Terim bunla sözleşme falan uzatırsa vay halimize.

beşiktaş maçında lemina dönmezse 11de zaten
hayal kırıklığına uğramayın diye söylüyorum.

Umarım Galatasaydaki son maçı olur. Nagatomo, Belhanda, Mariano bir daha formayı giymemeli. Şener, Taşdemir, Lemina ilk sürekli ilk 11 çıkmalı.

Sürekli kendimi tekrar etmek istemiyorum. Tekniğini ve defansif olarak hiç bir şey yapmamasını da konuşmayacağım.

Söylemek istediğim şey şu: Geldiğinden beri oynadığı maçların yüzde doksanında çok kötü futbol oynayan, her hafta top kaybı, adam kaçırma ve defansif pozisyonunu kaybetme konularında rekorlar kıran futbol karakteri olmayan bu adamı taraftar bugün ıslıkladı. Normalde karşıyım ama şu noktada ıslıklamak taraftarın hakkıdır diye düşünüyorum çünkü bir maçlık bir durum değil ve taraftar kaçak oynayan oyuncu sevmez.

Ama taraftarın saygı çerçevesi içinde karaktersiz futbolunu protesto ettiği için onların anasına avradına küfreden bir futbolcu varsa...
1. Buna izin veren ve cezasız bırakmayan teknik direktöre yazıklar olsun.
2. Buna ceza vermezlerse yönetime de yazıklar olsun.
3. İleride bir maçta gol atar veya asist yaparsa, tribüne çağırıp üçlü çektirirse taraftara da yazıklar olsun.

Benim anlamadığım mevzu bu adamın kaptırdığı her topta özellikle bek oyuncuları ve orta sahalar geri koşmak zorunda kalıyor ve ekstra efor sarfediyorlar bu oyuncular bu kekoyu şikayettemi etmiyor hocaya yahu. Arkadaş ben bek oyuncusu olsam bu hıyarı sahada döverim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt