#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ıslıklanmasını doğru bulmadım, öyle bir negatif enerjiye zaten gerek yoktu. sağda feggouli yerine belhanda oynaması zaten hataydı.

taraftarın arkası yiyorsa oyuncuyu değil oynatanı ıslıklamalı. o yüzden ıslık konusunda adamın arkasınsayım. hiç bir oyuncumuz ıslıklanmamalı. bu kabul edilemez.

ayrıca ıslıklanmayı hak eden varsa bu takımdır öyleyse biz ıslıklanmayı hak eden bi takım izledik. neden çifte standart yapalım. marcaonun marianonun serinin maç boyunca 90 dakika hiç durmadan ıslıklanması gerekirdi. oyun olarak zaten savunulacak durumda değil de takımda yeterince belhandavari oyuncular var. hepsi birbirimden rezil. bugün serinin belhandadan bir eksiği yoktu, sivas maçında da aynı haltı yedi. 3 1 lik maçı zora soktu. seri belhanda ve marcao hiç bir şekilde forma yüzü görmemeli.

luyindama-donk oynamalı geride

Her mac her dakika ıslıklanmalı

Verstuurd vanaf mijn GM1913 met Tapatalk

Sanki yeni bir şeymiş gibi yapılan yorumlar komik bile değil; bunca zaman kimi ve neyi izlediniz, derler adama?!..

Galatasarayımızın oyuncusu olamazdı, hiçbir zaman da olamayacak bu yetersiz. Başta Hocamız olmak üzere, olmadık duaya amin denildi başından beri. Piyango vurmuş gibi gelen 10 milyonluk teklifin reddedilmesini hiçbir zaman affetmeyeceğim; ihanet mertebesinde bir hata-kabahat, net!..

Sanki yeni bir şeymiş gibi yapılan yorumlar komik bile değil; bunca zaman kimi ve neyi izlediniz, derler adama?!..

Galatasarayımızın oyuncusu olamazdı, hiçbir zaman da olamayacak bu yetersiz. Başta Hocamız olmak üzere, olmadık duaya amin denildi başından beri. Piyango vurmuş gibi gelen 10 milyonluk teklifin reddedilmesini hiçbir zaman affetmeyeceğim; ihanet mertebesinde bir hata-kabahat, net!..
hoca hala sahip cıkıyor

bugün oynadığı topu herkes izledi ve buna rağmen belhanda çıktı ilerde top tutamıyoruz yorumları vardı ismi lazım değil bazıları içinden geçirmiş linç edilmeyim diye yazmamıştır eminim,şimdi bu arkadaşlar ya Galatasaraylı değil yada futbolla gram alakaları yok sizce hangisi?

Taraftarımız kaliteli 10 numaraya alıştıktan sonra, belhanda yanında 2.lig futbolcusu kaldı. Lig maçlarından daha iyi oynadı, ama adamın kapasitesi bu. Bizim takım seviyesinin üstüne çıkamıyor. Taraftar ile bir olup büyük takımları ezemiyor, bir Melo, Sneijder eksikliği var. Topcuları havaya sokacak birileri eksik. Bu konuda Hocamız da sınıfta kaldı. Artık takıma karşı soğudum biraz, skorlar eskisi gibi umrumda değil ve canımı sıkmıyor. Tek Andoneyi beğendim şimdiye kadar

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Resim

:red::red:

Younes Belhanda, soyunma odasından döndükten sonra silah işareti yaptı. (Hürriyet)

1571779898040.webp

normalde bende o şekilde düşünürdüm de bugün ilk defa taraftar önüne attı belhandayı.
o yüzden kesik yemesi daha yüksek ihtimal.
Olabilir. Belhanda su an kafaya koyduysa rakibe dalar eder bi sekilde sinirini cikarir terimin bunu öngörüp konusmasi lazim muhtemelen de öyle olacak. En kötü 2.yari girer oyuna ama maçta kesinlikle oynar

Yav hepsini geçtim yenilidihkmizi elendigimizi vs vs a ne kardesim bi eyif alaydik bı top oynaaydik bı hop oturup hop kalkaydik .. yok biz ne yaptığını bilmeyen oyuncularla seyirci bastıracak da gol atacaz taktigiyle oynuyoz..napiyoz hız qrkadas sahada sonra suçlu ara Babel suclu mwriano nagatomo vs vs yok arkadaş planımız yok hocamız yok bişey var yine Terim'in karın ağrısı başladı sonunu biliyom ben bu filmin 3 sene kendimize gelemyecez rezalet kadro transfersiz takımla ..Yapma artık hoca ya pas yapsın takım pres yapsın adam paylaşsın hücuma kalksın duran top organize etsin ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt