Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En yuksek siralamasi hangi alanda tahmin edin bakalim?
Kap açıklamasında 3,5 milyon euro kiralık ve 13 milyon euro opsiyonu yazıyo.Belçika Ligi'nde zorlanmadı.Anderlecht'e attıkları transfer çalımı da var.Almaları yüksek ihtimal.Almazlarsa da orda gol attığı için bizim lige göre daha fazla bi piyasası olur.D'Avila gibi menajer bulmuşuz.Değerlendirmeliyiz..
Kraldan yine müthiş 1 sahne
Şu net yala yahu şubatta teklif geldiğinde maaşına iyileştirme yapılmadı mı bu herifin.Süleyman Rodop'un dediklerine göre Fatih hoca kadronun tamamını değiştirmek istememiş.Fernando-Banega yapmak istedik.Fernando'yu ikna ettiler ve gitti.Banega haberleri sonrası Seri geldi.Nisan ayında Belhanda'yı satma kararı almışız ama Fernando'nun gitmek istemesinden sonra Belhanda'nın satışından vazgeçilmiş.Hedefte Fernando-Banega-Brezilyalı bi 10 Numara(Tahminimce Alex Teixeira) orta sahası vardı.Devre arası için bu isimle görüşmelere başlamışız.İnşallah bu futbolcu Alex Teixeira'dır..
harbi bu neydi ya mac esnasinda hic farketmemistim boyle pas mi atilir abi yav.
3-5-1-1'den sIkIldim veya 4-4-1-1'den.Bu atağın öncesinde epey emek var.Adam koskoca emeği çöp ediyor.
3-5-1-1'den sIkIldim veya 4-4-1-1'den.
442 denesin 10 numarasiz ama N'zonzide boyle kayipolur.