#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birşey söyleyeceğim beyler maça gidin ama maçı izlemeyn bu adamı izleyin görün hicbirsey yapmadığını

Kap açıklamasında 3,5 milyon euro kiralık ve 13 milyon euro opsiyonu yazıyo.Belçika Ligi'nde zorlanmadı.Anderlecht'e attıkları transfer çalımı da var.Almaları yüksek ihtimal.Almazlarsa da orda gol attığı için bizim lige göre daha fazla bi piyasası olur.D'Avila gibi menajer bulmuşuz.Değerlendirmeliyiz..

O FFP için yapılmış bir şark kurnazlığı. 3.5 milyon Euro alıyoruz kiralık bedeli için ama maaşını biz ödüyoruz.

Ben TV den bile görebiliyorum yani top aksiyon alanı icindeyken bile bu adam saklanıyor kosu yapmıyor top istemiyir stadda olsak çok daha net anlaşılır hicbirsey yapmadığı takımı 10 kişi oynatanlarda bunu görüp çıkarmıyor Atalay oynasa en azından degeri artardı şimdiye kadar Taylan oynasın yok jimy olsun olmaz feguli zaten sevmiyorsun ne olacak bu takımın hali ?

Bu adam(!) yüzünden 1 gün ceza almışım. Herif 30 milyona ana avrat küfür etti ceza yok, biz küfürün ilk harfini yazıp sonrasını nokta nokta koyduk diye anında ceza yedik. Kılıç kınından çıktı artık bu herifin oynadığı maçlarda atılan gole alınan galibiyete sevinmem. Bu herif ağız dolusu küfür edip kadro dışı bırakılmazsa onu oynatan hocaya aynen iade ediyorum.

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Süleyman Rodop'un dediklerine göre Fatih hoca kadronun tamamını değiştirmek istememiş.Fernando-Banega yapmak istedik.Fernando'yu ikna ettiler ve gitti.Banega haberleri sonrası Seri geldi.Nisan ayında Belhanda'yı satma kararı almışız ama Fernando'nun gitmek istemesinden sonra Belhanda'nın satışından vazgeçilmiş.Hedefte Fernando-Banega-Brezilyalı bi 10 Numara(Tahminimce Alex Teixeira) orta sahası vardı.Devre arası için bu isimle görüşmelere başlamışız.İnşallah bu futbolcu Alex Teixeira'dır..
Şu net yala yahu şubatta teklif geldiğinde maaşına iyileştirme yapılmadı mı bu herifin.

Birde bunun ve ekürisinin bu sene daha bir bok olmasının sebebi yazın çıkan Falcao maaş olayı muhtemelen. Aldıkları parayı beğenmiyorlar sallamıyorlar. İkside net küsmüş gibi oynuyor eskiden daha hareketlilerdi en azından farklı şeyler denemeye kalkıyorlardı.
Terim ağzı burnu yamulduğunda muhtemelen bunu bak Falcao yüksek alıyor ama sen benim için farklısın diye gazlamaya çalışıyor. Ama olmayınca olmuyor işte zorlamanın anlamı yok

klasik 10 numara degil yea, cok top kazaniyor mucadele ediyor yea

araya girme : 55.sira
top kazanma : 56. sira

AHAHAHA

umarim küsmüstür yoksa hoca derbide oynatacak gibi

3-5-1-1'den sIkIldim veya 4-4-1-1'den.
442 denesin 10 numarasiz ama N'zonzide boyle kayipolur.

Hocam bir takımın çok keskin sistem dönusumleri yaşaması epey zordur.Galatasarayın bu kadro ile çok fazla seçeneği yok açıkcası.Daha doğrusu bu beklerle.Spurs bile sistem değiştirdi ne kadar zorlanıyor.Sistem dönusumleri o kadar kolay değildir.

images

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt