#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu herif ilk geldiğinde doğru dürüst tanımıyordum en iyi videoları bile vasattı ... Açtım transfermarktı baktım kariyerine Montpellierde 1-2 sezon hariç koca bir hiç kariyeri kiev almış fayda görmemiş Schalkeye yollamış geri gelmiş Nice'e yollamış geri gelmiş herif bumerang gibiymiş zaten en son elimize verdiler küsküyü... O zaman da bunları yazmıştım çok iyi hatırlıyorum bulamadım şimdi o yorumu...Bir adam düşünün paso sağa sola kiralanıyor ve bonservisini alan yok biz ciddi ciddi bu herife 10 milyon € para bayıldık akıl alır gibi değil aynı sezon feghouli-fernando gibi kariyerli topçular 4.5a alındı.. Düşünün ki biz oynatmadığımız Linnesi sağ sola kiralıyoruz 2 sene ve sonrasında 10 milyona satılıyor.. Kiev yöneticileri sanırım o dönem add manager yapmış ben de çok uygulardım fm 2016da..

Avrupanin en etkili oyun kurucusu ve bizde oldugu icin cok sansliyız.

images
Vay be sino... Sen halen tatildeyken nasil gelip formani aldi, sonra da sen faslinin son takimina gitmistin, ordan postalamislardi seni arabistana :)

Hata sende değil, senin gibi 5 para etmez heriflere değerinden fazla değer veren teknik ekipte.

Geçen sene Trabzonspor deplasmanında 4-0’a sebep olduğun maçtan sonra sözleşmen askıya alınmalıydı bir süreliğine.

Şimdi de küfürler yedik 20-25 saniye boyunca, anamıza bacımıza. Ve ağır küfürler.

Belhanda denen herif formayı giydiği sürece ben Galatasaray’ın maçına gitmem, gitmek isteyeni de ikna ederim ‘oğlum sen salak mısın, gitme’ diye. Gidip destekleyen haindir.

Hata sende değil, senin gibi 5 para etmez heriflere değerinden fazla değer veren teknik ekipte.

Geçen sene Trabzonspor deplasmanında 4-0’a sebep olduğun maçtan sonra sözleşmen askıya alınmalıydı bir süreliğine.

Şimdi de küfürler yedik 20-25 saniye boyunca, anamıza bacımıza. Ve ağır küfürler.

Belhanda denen herif formayı giydiği sürece ben Galatasaray’ın maçına gitmem, gitmek isteyeni de ikna ederim ‘oğlum sen salak mısın, gitme’ diye. Gidip destekleyen haindir.
Kişiler gelip gecicidir aslolan Galatasaraydir

Kişiler gelip gecicidir aslolan Galatasaraydir

Aslolan Galatasaray’dır evet. Hatırlatmanız iyi oldu, aslolan Fatih Terim değil, Galatasaray’dır.

Ben o kadar zorluklar yaşadım maça gitmek için. Gece bilmem saat kaçta otele giriş yaptım. Hiç önemli değil, futbolda yenilmekte var. Ama sen ısrarla el işaretleriyle taraftara küfür edeceksin, üstüne Terim seni savunacak? Aslolan benim ağa, yemişim böyle Galatasaray’ı

Elin Faslısı bana küfür edemez. Aslolan Galatasaray ise, Galatasaray’da oynamanın bilincinde olacaksın. Galatasaray’ın kültürünü bileceksin. Wydad Casablanca değil burası.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt