Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
Büyük ihtimalle Gs Tv kanalında özür dileyecek..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne yapayım sneijder başlığında belhandayı mı etiketleyeyim veya alıntılayayım böyle oynasın diyeyim. Adamdan beklentimiz bunu yapması. Örneğini görüntülü olarak verdimBu tarz yorumlarla uplayip durmayalım sneijderin ayri bi konusu var gidip orda konusabilirsin @Tuna Köse
Ne yapayım sneijder başlığında belhandayı mı etiketleyeyim veya alıntılayayım böyle oynasın diyeyim. Adamdan beklentimiz bunu yapması. Örneğini görüntülü olarak verdim
Haklısın renktaşNe yapayım sneijder başlığında belhandayı mı etiketleyeyim veya alıntılayayım böyle oynasın diyeyim. Adamdan beklentimiz bunu yapması. Örneğini görüntülü olarak verdim
Yine 45 dakikada 45 kere küfür ettim bu kadar duygusuz gamsız oynanır mı lan
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Vallahi yalan yok. Uzun zaman sonrası rakip takıma sürekli topu vermediği bir İlk devre iziedim.
Bide hücuma yönelik İyi işler yapsa.... çok istedim galiba şimdi![]()
Bi ara topu aldi pas atacak adam bulamadi izledin mi orayi musleraya döndü sonra. Takimi bu sene sadece o pozisyonla özetleyebilirizSuya sabuna dokunmadı aldıklarını yana verdi hep. Hoca böyle bulmuş çözümü yeter ki oynasın xd