Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.163
- 72.785
- 5.188
Hemen senin yazacağını biliyordumHagiye de tapiyordum hagi hep ozeldir kimseyle kiyas yapilamaz. O donem sosyal medya olsa hagiyi bile linç ederlerdi inan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hemen senin yazacağını biliyordumHagiye de tapiyordum hagi hep ozeldir kimseyle kiyas yapilamaz. O donem sosyal medya olsa hagiyi bile linç ederlerdi inan
Buralardayim renktasHemen senin yazacağını biliyordum![]()
![]()
![]()
Sen uyursan beranda ölürBuralardayim renktas![]()
Sen uyursan beranda ölür![]()
Beranda: benim adım belhanda kendi nöbetimi kendim tutarım tenhadaSabah görevi devredecegim bir hanzoid renktas arıyorum da kimse yok ki
![]()
Hral
İnşallah ben de görürüm bi gün dünya gözüyleBugün kendisini beyazıt erenler nargilede gördüm.
Nargile ve türk kahvesi keyfi yapıyordu.
Bize olan sevgisi paranin önüne gecti bu bilindik bi gerçek. Crystal palace mi southampton mi bi takim da istemisti. Türkiyeyi de cok seviyor. Ev alip buraya yerlesmeyi dusunuyormus. Oğlu zaten Türkçe de biliyor. Belhandambu teklifleri değerlendirmeyen gerekeni yapmayan kulüp elemanları derhal soruşturulsun
terim mi albayrakmı başkan mı kimse gerekli meblayı ceplerinden koysun kulüp kasasına
Niye öyle diyon yabazen diyorum keşke yabancı bi td gelse. ilk yapacağı iş bu şahsın götüne tekmeyi vurmak olurdu
Bize olan sevgisi paranin önüne gecti bu bilindik bi gerçek. Crystal palace mi southampton mi bi takim da istemisti. Türkiyeyi de cok seviyor. Ev alip buraya yerlesmeyi dusunuyormus. Oğlu zaten Türkçe de biliyor. Belhandam![]()
bazen diyorum keşke yabancı bi td gelse. ilk yapacağı iş bu şahsın götüne tekmeyi vurmak olurdu
senin o ısrarla önerdiğin portekizliye geçenlerde baktımda suudi arabistanda calısıyormus suan galiba. geçmişte bunla çalıştımıda okadar güveniyosun ona reis.Niye öyle diyon yaKeske portekizli bi td ve ekibi gelse.
Evet abi sanirim maiconun takimini çalıştırıyor. Jorge jesusun yerine geldi abi porto hegemonyasini 442ile yikti, cok iyi top oynatıyor portekizin kucuk bi takimindan benficaya yukseldi bizdeki akhisar falan düşün. Belhanda icin demiyorum abi takimin geleceği icin, belhandayi kullanmayabilir belki de. Fas hocasini isterim hanzoidi dusunsem, belhanda benim prensim diye aciklama yapıyor hep, terimden daha handacisenin o ısrarla önerdiğin portekizliye baktımda geçenlerde suudi arabistanda calısıyormus suan galiba. geçmişte bunla çalıştımıda okadar güveniyosun ona reis.