#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
😱😱 Sabah görevi devredecegim bir hanzoid renktas arıyorum da kimse yok ki 😩
Beranda: benim adım belhanda kendi nöbetimi kendim tutarım tenhada

1225408F-0D25-4A47-B18E-6A1E288881A1.webp

Bugün kendisini beyazıt erenler nargilede gördüm.
Nargile ve türk kahvesi keyfi yapıyordu.

bu teklifleri değerlendirmeyen gerekeni yapmayan kulüp elemanları derhal soruşturulsun

terim mi albayrakmı başkan mı kimse gerekli meblayı ceplerinden koysun kulüp kasasına
Bize olan sevgisi paranin önüne gecti bu bilindik bi gerçek. Crystal palace mi southampton mi bi takim da istemisti. Türkiyeyi de cok seviyor. Ev alip buraya yerlesmeyi dusunuyormus. Oğlu zaten Türkçe de biliyor. Belhandam😍

bazen diyorum keşke yabancı bi td gelse. ilk yapacağı iş bu şahsın götüne tekmeyi vurmak olurdu

Bize olan sevgisi paranin önüne gecti bu bilindik bi gerçek. Crystal palace mi southampton mi bi takim da istemisti. Türkiyeyi de cok seviyor. Ev alip buraya yerlesmeyi dusunuyormus. Oğlu zaten Türkçe de biliyor. Belhandam😍

rengim evlat olsa sevilmeyecek birine karşı bu sevgin gerçekten nobel barış ödülü filan almalı

senin o ısrarla önerdiğin portekizliye baktımda geçenlerde suudi arabistanda calısıyormus suan galiba. geçmişte bunla çalıştımıda okadar güveniyosun ona reis.
Evet abi sanirim maiconun takimini çalıştırıyor. Jorge jesusun yerine geldi abi porto hegemonyasini 442ile yikti, cok iyi top oynatıyor portekizin kucuk bi takimindan benficaya yukseldi bizdeki akhisar falan düşün. Belhanda icin demiyorum abi takimin geleceği icin, belhandayi kullanmayabilir belki de. Fas hocasini isterim hanzoidi dusunsem, belhanda benim prensim diye aciklama yapıyor hep, terimden daha handaci :)

ruhsuz herif, şişko sneijderin maçta yaptıklarını görüp kahroluyordur umarım. Anca sahada yürüsün. Ulan nasıl maçsa sabri bile bindiriyor gelde tüm takıma kafayı takma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt