#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taraftar her sene ne yapip ne edip ugrasacak adam buluyor Diaagne geldiginde Deli gibi bu adama satastilar simdi sira bunda Bu gittikten sonra Gene birisini bulurlar bizim Adetimizde var futbolcular ile kapismak Sonra da Yonetim beceriksiz yonetim soyle yonetim boyle Taraftar futbolcusunu itin bi tarafina soksun ondan sonra Yonetime laf atmak ne kadar kolay. biz niye adam satamiyormusuz.Hadi Belhandayi Ve Diagneyi gectim .Feg gecen sene attigi goller ve yaptigi asistler ile sampiyonlugu getirdi nerdeyse Bu adami bile itin bi tarafina sokmaya baslayanlar var Bu taraftar ile kimseyi satamazsin .Sonra oturup bekliyoruz bu adamlar satilsin diye
Belhanda geldiginden beri gunah kecisi. Feg yilan, belhanda gibi degil belo saf ici disi bir

Bu hangi olay su mu abi
belhanda-dan-taraftara-sok-kufur--1977850.webp

Şu çocuğu bir de yedek klubesinde gorelim bakalim nasil oynayacak. Belki yan top, geri top, pas hatasi yapmaz.

dunyanin en kotu 10 numarasi olmasini gectim , adam tribunlere ana avrat kufur etti ve uyari bile almadi, inanilmaz gercekten.

Noldu aldın mı dersını belhanda hoca senı evladı yerıne koyup adam edıp oynatmak ıstedı yapmadıgını bırakmadın..

Ama hoca sevıyorsa saygımız sonsuz hoca 11e koyarsa gıkımız cıkmaz

Noldu aldın mı dersını belhanda hoca senı evladı yerıne koyup adam edıp oynatmak ıstedı yapmadıgını bırakmadın..

Ama hoca sevıyorsa saygımız sonsuz hoca 11e koyarsa gıkımız cıkmaz
Hocaya 2 şampiyonluk verdi, 2 torun verdi bir evlat daha ne yapabilir kendisini her türlü koruyor zaten

Çok iyi oynadı bugün.
Galibiyet daki payı büyük.

Hocaya 2 şampiyonluk verdi, 2 torun verdi bir evlat daha ne yapabilir kendisini her türlü koruyor zaten
Hoca olmasa suan bunun futbol hayatı bıtmıstı.

Yatsın kalksın hocaya dua etsin maasının yarısını hocaya hediye olarak saatler takımlar vs alsın.

8 sampiyonluk alan hocamızın 2 sampiyonlugu bu adamdan geldı demek komık olmus rtaş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt