Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belhanda geldiginden beri gunah kecisi. Feg yilan, belhanda gibi degil belo saf ici disi birTaraftar her sene ne yapip ne edip ugrasacak adam buluyor Diaagne geldiginde Deli gibi bu adama satastilar simdi sira bunda Bu gittikten sonra Gene birisini bulurlar bizim Adetimizde var futbolcular ile kapismak Sonra da Yonetim beceriksiz yonetim soyle yonetim boyle Taraftar futbolcusunu itin bi tarafina soksun ondan sonra Yonetime laf atmak ne kadar kolay. biz niye adam satamiyormusuz.Hadi Belhandayi Ve Diagneyi gectim .Feg gecen sene attigi goller ve yaptigi asistler ile sampiyonlugu getirdi nerdeyse Bu adami bile itin bi tarafina sokmaya baslayanlar var Bu taraftar ile kimseyi satamazsin .Sonra oturup bekliyoruz bu adamlar satilsin diye
Bu hangi olay su mu abi
Ekli dosyayı görüntüle 64356
Evet o
4-0 lık Ts maçı sonrası taraftara ananın yanına git demiş idi
ama geri dönüş yok
seyirci çok zorladi ama bence 3 senedir...
Hocaya 2 şampiyonluk verdi, 2 torun verdi bir evlat daha ne yapabilir kendisini her türlü koruyor zatenNoldu aldın mı dersını belhanda hoca senı evladı yerıne koyup adam edıp oynatmak ıstedı yapmadıgını bırakmadın..
Ama hoca sevıyorsa saygımız sonsuz hoca 11e koyarsa gıkımız cıkmaz
Hoca olmasa suan bunun futbol hayatı bıtmıstı.Hocaya 2 şampiyonluk verdi, 2 torun verdi bir evlat daha ne yapabilir kendisini her türlü koruyor zaten
Düzeltiyorum, biri tudordanHoca olmasa suan bunun futbol hayatı bıtmıstı.
Yatsın kalksın hocaya dua etsin maasının yarısını hocaya hediye olarak saatler takımlar vs alsın.
8 sampiyonluk alan hocamızın 2 sampiyonlugu bu adamdan geldı demek komık olmus rtaş
tudor mu :=) udinesseden kovulan tudor mu sampiyon yapmıs bu takımıDüzeltiyorum, biri tudordan