#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çıkarken yaptığı büyük aptallıktı. O dakikaya kadar çok iyi pres yapıp alan kapattı. Ben beğendim dünki oyununu. Pasları da iyiydi.

kendisi ağır salak ama dua etsin Deniz kendisinden daha ağır salak gitti o da kırmızı gördü.
10 a 10 kalmasaydık işler çok farklı olabilirdi.
bana göre sakatlık/cezalı oyuncu yerini doldurma dışında son GS maçını oynadı.
ulan o bomboş kale de geri pası mı verdi şut mu çekti? şut çekmesini bilmeyen 10 numara mı olur?
sneijder olsaydı orda Altayı da içeri sokardı.

kendisi ağır salak ama dua etsin Deniz kendisinden daha ağır salak gitti o da kırmızı gördü.
10 a 10 kalmasaydık işler çok farklı olabilirdi.
bana göre sakatlık/cezalı oyuncu yerini doldurma dışında son GS maçını oynadı.
ulan o bomboş kale de geri pası mı verdi şut mu çekti? şut çekmesini bilmeyen 10 numara mı olur?
sneijder olsaydı orda Altayı da içeri sokardı.
Şutu da geçtim falcao bomboş ne onu yapıyorsun ne şutu beceriyorsun ne şeye yararsa

Bi gün de şaşırt yav. Herkesin beklediği olay gerçekleşti yine, dua et dün kazandık ondan kimsenin umrunda değil.

Yoksa havada karada parçalanırdın yine.

Ha bu arada sezon sonu s.git yeter ya.

sent via GSC

Hem fenerlileri hem cimbomlulari kudurtuyor cok degisik bir psikopat

20200224_132536.jpg
20200224_011213.jpg
20200224_011102.jpg

Adama bak geldigi ilk gunden beri elestiriliyor ama ilk iki sezonunda sampiyon oldu ve 3. sezonunda kadikoy galibiyeti gordu. Bir de skor 1 1 devam ederken yaptigi hareketlere bak sen niye boylesin yaw.

Dün konu kapandı diye yazamadık ama çıkarken yaptığı her zamanki dangalaklığına kadar muazzam iş yaptı. İlk yarı Onyekuru'ya attığı 2 pası değme 10 numara atamazdı. Ayrıca kabul etmek gerekir ki 10 haftadır 11 görmeyen yüzüyle bile hala Akbaba'dan misli misli güçlü oyuncu. Ama işte en büyük sıkıntısı 10 numara olarak son vuruş özelliğinin Donk'tan filan kötü olması. Yani o boş kaleye topu plaseyle üst direğe yapıştırırsın eyvallah derim ama kalecinin koşu yoluna vurmak neden 2.5 yıldır gol yollarında bu kadar kısır kaldığımızın ispatıdır. Yoksa dün Onye'ye attığı topları geçen yılki kötü ŞL maceramızın en iyi oyuncularından biri olarak Avrupa standartlarında bile yapabileceğini göstermişti. Sene sonuna kadar özellikle böyle yüksek tansiyonlu deplasmanlarda (Başak, Alanya, Sivas) Akbaba'nın önünde başlayabilir, neden başlar demem. Ama seneye en ideal senaryoda Akbaba fiziği toplasa da toplamasa da 10 numara alternatifi olarak bile Belhanda'dan iyisine ihtiyaç duyacağımız aşikar. Hayırlısıyla en azından hamle oyuncusu olarak Mert Hakan da bu ihtiyacı karşılayacaktır. Şu şartlarda öyle böyle olabildiğince faydalanmak elzem Belhanda'dan.

Lemina'nın yokluğunda o bölgeyi kapatabilecek tek oyuncu olduğunu düşünüyordum ve yanıltmadı. Kırmızı gördü, puan kaybı yaşansaydı ne denilirdi bilemiyorum ama sonuçta kazandık ve katkısı büyük oldu.

Adminlere kadar küfürlü post attırıyor hiç yakıştıramadım

Arkadaşlar adam geldiğinden beri durmadan kupa alıyoruz

Artık kabullenin faydalı topçu 1.5 sene daha bizle ve dediği gibi daha en az alacağı 3 kupa daha var

Tahminim 2 lig 1 süper kupa şeklinde olacak ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt