#10 Younès Belhanda

ErTyU6zW4AUZOTA
arda ile iyi anlasiyor belhandada ardayla oynarken keyif aliyor hic bu kadar keyif almamisti sanirim bizde futbol oynarken

Belhanda bu takımın en iyi 3 oyuncusundan biridir , ırkçılığın da her türlüsü şerefsizlikdir

Irkçılığın her türlüsüne karşıyız , hele bu hiyarin o konumlarda üslubu çok çirkin.

Gittiğinde yokluğu anlaşılacak Galatasaray tarihinin en iyi 10 numarası

Yanlış bir şey söylediğimi düşünmüyorum? Haliyle troll de yapmıyorum
3-4 yıldır mı futbol takip ediyosun ya da Galatasaray ın kuruluşunu 2017 falan mı sanıyosun hagi,sneijder,lincoln,felipe akla çok isim gelir hatta mevkisi 10 numara olmamasına rağmen 10 numara giymiş melo,necatiyi bile sayarız belhandaya açık ara en kötüsü diyebiliriz 2 metreye pas atamayan adamı koskoca kulübün en iyisi diyosun..
forumda @Can BÜYÜK dışında adı can olanları niye ciddiye alamıyorum acaba ortak bir yönleri var hepsi aynıymış gibi geliyor sence neden??

3-4 yıldır mı futbol takip ediyosun ya da Galatasaray ın kuruluşunu 2017 falan mı sanıyosun hagi,sneijder,lincoln,felipe akla çok isim gelir hatta mevkisi 10 numara olmamasına rağmen 10 numara giymiş melo,necatiyi bile sayarız belhandaya açık ara en kötüsü diyebiliriz 2 metreye pas atamayan adamı koskoca kulübün en iyisi diyosun..
forumda @Can BÜYÜK dışında adı can olanları niye ciddiye alamıyorum acaba ortak bir yönleri var hepsi aynıymış gibi geliyor sence neden??
Galatasaray tarihinin en iyi 10 numarası lafını biraz ciddiye almışsın sen. Hagi ve Lincoln'un yanına bile yaklaşamaz Belhanda.

4 Senede ortaya koyduğu "dönem dönem kötü" performansa rağmen ve şampiyon olmamızda önemli bir payı olan Belhanda'ya en kötüsü diyorsan ben bunu biraz sorgularım.

rakibe asist yapma, adami delirtme

Senin ben atacagin pasa oynayacagin topa allah kahretsin seni yeter yav

Neden her duran topu bu mal kullanir?? bir tane iyi kullandigi duran top yok

Geri
Üst Alt