Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.365
- 21.341
- 2.238
Sözleşmeyi kaptı reis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arda ile iyi anlasiyor belhandada ardayla oynarken keyif aliyor hic bu kadar keyif almamisti sanirim bizde futbol oynarken
yılın trolü ödülünü sen almıştın değil mi ?Gittiğinde yokluğu anlaşılacak Galatasaray tarihinin en iyi 10 numarası
Yanlış bir şey söylediğimi düşünmüyorum? Haliyle troll de yapmıyorumyılın trolü ödülünü sen almıştın değil mi ?
3-4 yıldır mı futbol takip ediyosun ya da Galatasaray ın kuruluşunu 2017 falan mı sanıyosun hagi,sneijder,lincoln,felipe akla çok isim gelir hatta mevkisi 10 numara olmamasına rağmen 10 numara giymiş melo,necatiyi bile sayarız belhandaya açık ara en kötüsü diyebiliriz 2 metreye pas atamayan adamı koskoca kulübün en iyisi diyosun..Yanlış bir şey söylediğimi düşünmüyorum? Haliyle troll de yapmıyorum
Metin Oktay 10Yanlış bir şey söylediğimi düşünmüyorum? Haliyle troll de yapmıyorum
Galatasaray tarihinin en iyi 10 numarası lafını biraz ciddiye almışsın sen. Hagi ve Lincoln'un yanına bile yaklaşamaz Belhanda.3-4 yıldır mı futbol takip ediyosun ya da Galatasaray ın kuruluşunu 2017 falan mı sanıyosun hagi,sneijder,lincoln,felipe akla çok isim gelir hatta mevkisi 10 numara olmamasına rağmen 10 numara giymiş melo,necatiyi bile sayarız belhandaya açık ara en kötüsü diyebiliriz 2 metreye pas atamayan adamı koskoca kulübün en iyisi diyosun..
forumda @Can BÜYÜK dışında adı can olanları niye ciddiye alamıyorum acaba ortak bir yönleri var hepsi aynıymış gibi geliyor sence neden??