Can Eroğlu
Aslan Üye
- 21 Ocak 2019
- 8.009
- 6.753
- 718
Ah ah keşke gerçek olsa ve gelse kulübün efsane 10 numarası
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Buz getireyim mi sanaCani cehenneme tarihi kazigin (FUTBOL ANLAMINDA.)
Nasil kovdular ama HAHAHHAHAHAHAHAHAHABuz getireyim mi sana
Şampiyonluk gitti bu yüzden hala nasil kovdular diyor acınası..Nasil kovdular ama HAHAHHAHAHAHAHAHAHA
mendil lazimmi ? Misimovic den bile kötü olak belhanda ixin gözyaslarini silersinŞampiyonluk gitti bu yüzden hala nasil kovdular diyor acınası..
Ah ah keşke gerçek olsa ve gelse kulübün efsane 10 numarası
Keşke bir mucize olsa da gelse tekrardan şu kulübe.. o zaman seni bir kıpkırmızı bir şekilde görsemmendil lazimmi ? Misimovic den bile kötü olak belhanda ixin gözyaslarini silersin
Belhanda Ömerden bile faydasizdir GS kariyeri boyunca. Yallah trabzonae
Hiçbir fikrim yok sadece gördüm ve paylaşayım dedimKim bu ?
Acik uyumaKeşke bir mucize olsa da gelse tekrardan şu kulübe.. o zaman seni bir kıpkırmızı bir şekilde görsem![]()
Baba sen GS kariyerine XS beden ile başlayıp XL ile veda eden Sneijder'in konusuna gitseneAcik uyumahos gelse bana ne tarihi kazigin yaninda @Ahmed Arif Kesen gibi terim düsmani olurum. Hava hos
Hiçbir fikrim yok sadece gördüm ve paylaşayım dedim
Xl bedeniyle degil XXXXL bedeniyle bile belhandanin 4 senesinde bile daha faydali olan Sneijder mi? Aahhhh ahhhhhhhBaba sen GS kariyerine XS beden ile başlayıp XL ile veda eden Sneijder'in konusuna gitsene![]()
Mevki farklılığını da göz önünde bulundurdun mu bunu derken?Xl bedeniyle degil XXXXL bedeniyle bile belhandanin 4 senesinde bile daha faydali olan Sneijder mi? Aahhhh ahhhhhhh
buraya girip kahkaha atiyorum nasil kovuldu diye
Belhanda nin bos kirmizilarini, derbileri katlettigini avrupa maxlarini katlettigini vs. De yazdin mi!Mevki farklılığını da göz önünde bulundurdun mu bunu derken?
Bu adamın verdiği zararın %1'ini Belhanda vermemiştir.
Kampa gelmek yerine garsonluk yapan, maç seçen, kulübe kafasına göre teknik direktör atayan, kankası De Jong'u getiren göbekli Sneijder'den sonuna kadar nefret edeceğim.
Kırmızı kart olmasa adamı gömemeyeceksin bile hala içi boş cümlelerBelhanda nin bos kirmizilarini, derbileri katlettigini avrupa maxlarini katlettigini vs. De yazdin mi!
adamlar Sneijdere sordu adam da dedi de jong var. KIIIII De jong 3. opsiyondu. Rahmetli olan bir oyuncuyu getirmistik önce türkiyeye hatirlatim sana olmadi.
belhanda f/p olarak da Büyük maclarda + avrupada 0 cekip daha fazla kirmizi yiyerek tarihimizin en boktan oyuncusudur
sneijder sadece sikecileri aglatmamis![]()
Yedirdigi goller, yanlis paslariyla oyuncularimiza yedirdigi kirmizlar, rakiplere yarattigi ataklar ( erzurum macinda sonrada girip en fazla top kayibi yapti), kiz gibi sutlari. Ömer kadar olamadinya ÖMER KADARKırmızı kart olmasa adamı gömemeyeceksin bile hala içi boş cümleler![]()
Sana burada bazı şeyleri upuzun bir şekilde açıklama gereği duyardım ancak okuyacağını veya okuyunca bile anlamak istemeyeceğini bildiğim için bir şey demek istemiyorum.Yedirdigi goller, yanlis paslariyla oyuncularimiza yedirdigi kirmizlar, rakiplere yarattigi ataklar ( erzurum macinda sonrada girip en fazla top kayibi yapti), kiz gibi sutlari. Ömer kadar olamadinya ÖMER KADAR
buraya kadar yeter ölenlerin arkasindan kötü konusulmaz ( FUTBOL ANLAMINDA)
Bende sana daha daha fazlasini yazarim istatistiklerle resimlerle videolarla ama cidden degmezSana burada bazı şeyleri upuzun bir şekilde açıklama gereği duyardım ancak okuyacağını veya okuyunca bile anlamak istemeyeceğini bildiğim için bir şey demek istemiyorum.
Umuyorum ki Belhanda tekrardan Galatasaray forması giyer ve seninle o zaman bir kez daha konuşurum![]()