#10 Younès Belhanda

Xl bedeniyle degil XXXXL bedeniyle bile belhandanin 4 senesinde bile daha faydali olan Sneijder mi? Aahhhh ahhhhhhh

buraya girip kahkaha atiyorum nasil kovuldu diye
Mevki farklılığını da göz önünde bulundurdun mu bunu derken?

Bu adamın verdiği zararın %1'ini Belhanda vermemiştir.

Kampa gelmek yerine garsonluk yapan, maç seçen, kulübe kafasına göre teknik direktör atayan, kankası De Jong'u getiren göbekli Sneijder'den sonuna kadar nefret edeceğim.

Mevki farklılığını da göz önünde bulundurdun mu bunu derken?

Bu adamın verdiği zararın %1'ini Belhanda vermemiştir.

Kampa gelmek yerine garsonluk yapan, maç seçen, kulübe kafasına göre teknik direktör atayan, kankası De Jong'u getiren göbekli Sneijder'den sonuna kadar nefret edeceğim.
Belhanda nin bos kirmizilarini, derbileri katlettigini avrupa maxlarini katlettigini vs. De yazdin mi!

adamlar Sneijdere sordu adam da dedi de jong var. KIIIII De jong 3. opsiyondu. Rahmetli olan bir oyuncuyu getirmistik önce türkiyeye hatirlatim sana olmadi.

belhanda f/p olarak da Büyük maclarda + avrupada 0 cekip daha fazla kirmizi yiyerek tarihimizin en boktan oyuncusudur

sneijder sadece sikecileri aglatmamis :)

Belhanda nin bos kirmizilarini, derbileri katlettigini avrupa maxlarini katlettigini vs. De yazdin mi!

adamlar Sneijdere sordu adam da dedi de jong var. KIIIII De jong 3. opsiyondu. Rahmetli olan bir oyuncuyu getirmistik önce türkiyeye hatirlatim sana olmadi.

belhanda f/p olarak da Büyük maclarda + avrupada 0 cekip daha fazla kirmizi yiyerek tarihimizin en boktan oyuncusudur

sneijder sadece sikecileri aglatmamis :)
Kırmızı kart olmasa adamı gömemeyeceksin bile hala içi boş cümleler :D

Kırmızı kart olmasa adamı gömemeyeceksin bile hala içi boş cümleler :D
Yedirdigi goller, yanlis paslariyla oyuncularimiza yedirdigi kirmizlar, rakiplere yarattigi ataklar ( erzurum macinda sonrada girip en fazla top kayibi yapti), kiz gibi sutlari. Ömer kadar olamadinya ÖMER KADAR

buraya kadar yeter ölenlerin arkasindan kötü konusulmaz ( FUTBOL ANLAMINDA)

Yedirdigi goller, yanlis paslariyla oyuncularimiza yedirdigi kirmizlar, rakiplere yarattigi ataklar ( erzurum macinda sonrada girip en fazla top kayibi yapti), kiz gibi sutlari. Ömer kadar olamadinya ÖMER KADAR

buraya kadar yeter ölenlerin arkasindan kötü konusulmaz ( FUTBOL ANLAMINDA)
Sana burada bazı şeyleri upuzun bir şekilde açıklama gereği duyardım ancak okuyacağını veya okuyunca bile anlamak istemeyeceğini bildiğim için bir şey demek istemiyorum.

Umuyorum ki Belhanda tekrardan Galatasaray forması giyer ve seninle o zaman bir kez daha konuşurum :D

Sana burada bazı şeyleri upuzun bir şekilde açıklama gereği duyardım ancak okuyacağını veya okuyunca bile anlamak istemeyeceğini bildiğim için bir şey demek istemiyorum.

Umuyorum ki Belhanda tekrardan Galatasaray forması giyer ve seninle o zaman bir kez daha konuşurum :D
Bende sana daha daha fazlasini yazarim istatistiklerle resimlerle videolarla ama cidden degmez
Hayal dünyanda devam. Gelirse Terimin en büyük düsmani olurum. Ahmed bile ayakta alkislar vay be der
Konusabilecegini sanmam. Bütün fanboylarini engellerim o gün

Geri
Üst Alt