#10 Younès Belhanda

Ne hainlik yaptı bu adam ? Yönetime laf etti diye mi ? Bu adama yöneticiler ırkçı açıklamalar yaparken kimse arkasında durmadı ama.

Yöneticilere değil başkanlık makamına saygısızlık yaptı ekmek yediğin yeri medya önüne atamazsın.Asgari ücretle çalışan bile bunu yapmazken sen trilyonları aldığın yere saygı duymayı bileceksin.

Gambazlar gibi uluorta söylenemezsin.Madem ki profesyonel hayat o zaman prosfesyonel olmayı bileceksin.

Yöneticilere değil başkanlık makamına saygısızlık yaptı ekmek yediğin yeri medya önüne atamazsın.Asgari ücretle çalışan bile bunu yapmazken sen trilyonları aldığın yere saygı duymayı bileceksin.

Gambazlar gibi uluorta söylenemezsin.Madem ki profesyonel hayat o zaman prosfesyonel olmayı bileceksin.
Başkanlar takımına saygı duysun da oyuncuları sonra düşünürüz. Belhanda en doğrusunu, en güzelini yaptı.

Hem emre akbaba hem de ne yazık ki belhanda bizim takimimiza uygun oyuncular değiller bizim oyuncumuz net olmalı ya ofansif orta saha oynayacaksin yada 8 numara .Şimdi buraya gelip futbol çok gelişti o eski futbolcular yok muhabbeti yapacak arkadaşlar olacak evet gelişti ama futbolcu kendini kabiliyetini ne yapıp ne yapamayacağını belli ediyor . Belhanda bizde yedek oyuncu olurdu 1 milyon maaşa en fazla

Adam başkanlık makamına saygısızlık yapmadı, yanlış anlaşıldı. Instagramda takılacaklarına saha ile uğraşsınlar dedi.
Dediği şey doğruydu. Doğru söyleyeni de kovdular ne yazık ki.

Başkanlar takımına saygı duysun da oyuncuları sonra düşünürüz. Belhanda en doğrusunu, en güzelini yaptı.

Belhanda aşkı da birilerinin gözünü kör etmiş belli ki.Glatasaray başkanlık makamı herhangi bir futbolcudan hele de bu belhanda müsvettesiyse çok çok daha değerlidir.

Adam ana bacı taraftara küfretti nasıl savunabilirsiniz aklım almıyor bu kadar mı onursuz bizim taraftarımız böyle mi olduk artık inanamıyorum

Yapmazken değil yapamazken. G.te g.t deseydik çoğu yakındığımız şey olmazdı bugün.

Adam başkanlık makamına saygısızlık yapmadı, yanlış anlaşıldı. Instagramda takılacaklarına saha ile uğraşsınlar dedi.
Dediği şey doğruydu. Doğru söyleyeni de kovdular ne yazık ki.

Doğrusu eğrisi yok bu işin meramını medya önünde dile getirmezsin gider kapısını çalar yüzüne söylersin siz hiç bir kurumda maaşlı çalışmadınız herhalde o kadar belli oluyor ki

Gölge etmesin artık.

Buna ettiğim küfürü haddi hesabı yok.

Umursamaz, yeteneğine ihanet eden topçu istemiyorum ben.

Belhanda aşkı da birilerinin gözünü kör etmiş belli ki.Glatasaray başkanlık makamı herhangi bir futbolcudan hele de bu belhanda müsvettesiyse çok çok daha değerlidir.

Adam ana bacı taraftara küfretti nasıl savunabilirsiniz aklım almıyor bu kadar mı onursuz bizim taraftarımız böyle mi olduk artık inanamıyorum
Hep aynı şeyler. Belhanda aşkı benim gözümü kör falan etmedi. Ben bu adamı gömerim de överim de bunu bir anlayalım.

İkincisi taraftara az bile söylemiş sen geldiğinden beri karısına, oğluna, ailesine küfür edersen o adam da sana böyle karşılık verir. Keşke bir kere değil de 4,5 defa etseydi bizim "bazı" yarım akıllı taraftara.

Birisi sana küfür etse ne diyeceksin? Haklısın abi özür dilerim falan mi? :D Geçin şu işleri lütfen

Bu gamsiz gitikten sonra takim belki de lig tarihinin en mucizevi şampiyonluklarindan birisini daha kazanacak

Bu gamsiz gitikten sonra takim belki de lig tarihinin en mucizevi şampiyonluklarindan birisini daha kazanacak
Bu gitti diye böyle acı çekiyorsunuz averaj hesabı yapıyorsunuz. Bu adam olsaydı şu an şampiyonduk Etebo-Gedson-Taylan orta sahası ile buralara çok bile geldik.

Doğrusu eğrisi yok bu işin meramını medya önünde dile getirmezsin gider kapısını çalar yüzüne söylersin siz hiç bir kurumda maaşlı çalışmadınız herhalde o kadar belli oluyor ki
Merak etme 7 yıldır maaşlı çalışıyorum neyin ne olduğunu biliyorum. Yanlışa yanlış demesini biliriz. Ülke zaten biatcılık yüzünden bu halde. Makam mevkiye saygı her zaman var, kişilere saygı olmak zorunda değil. Belhanda o röportajında da doğruları söyledi. Başkanlık makamına laf etmedi başkanın kişiliğine laf etti.

Gelsin biraz daha küfür etsin tribünlere,maçta bizi kanser etsin yönetimi başkanı medya üzerinden eleştirsin burası galatasaray değil ya çemişgezekspor

Atını koştursun seveni sayanı tapanı yalayanı çok ne de olsa

buralara seven değil senin gibisi yarar koçum belhanda gel sen

Gelsin biraz daha küfür etsin tribünlere,maçta bizi kanser etsin yönetimi başkanı medya üzerinden eleştirsin burası galatasaray değil ya çemişgezekspor

Atını koştursun seveni sayanı tapanı yalayanı çok ne de olsa

buralara seven değil senin gibisi yarar koçum belhanda gel sen
Hala aynı boş şeyler. Üstte bu konuda yazdığım şeye de cevap verememişsin anca küfür, başkana saygısızlık falan aynen baba :D

Geri
Üst Alt