#10 Younès Belhanda

Gelsin biraz daha küfür etsin tribünlere,maçta bizi kanser etsin yönetimi başkanı medya üzerinden eleştirsin burası galatasaray değil ya çemişgezekspor

Atını koştursun seveni sayanı tapanı yalayanı çok ne de olsa

buralara seven değil senin gibisi yarar koçum belhanda gel sen
Hoca isterse gelir, istemezse gelmez. Hoca ne dedi taraftara; ben bir oyuncuyu istiyorsam aldırıyorsam var bir bildiği hocanın diye düşünün. Aytaç Kara'lar, Adem Büyük'ler vs vs için dedi bunu. Belhanda'yı da istiyorsa zaten yine vardır bir bildiği, oynatacak kişi de kendisidir zaten. Muhtemelen hoca bekle seçime kadar dedi, yoksa çoktan imzalardı Nice ile.

İş ahlakı,yediğin kaba yapmamak vs bunlar da tiktok tan çıktı zaten ik kez duyduk önemsiz şeyler haklısın
Patronsun galiba?
İş ahlakı demek köle ahlakı demektir, tiktoktan yıllar önce söylenmiş bir şey bu.
Yediğim kabı kendi emeğim, kalifiyem, yeteneklerim ile dolduruyorum. Oldu anasını satayım patron işçi güvenliği ile ilgili bir şeyi umursamasın ben de sesimi çıkarmayayım; ben ya da başkasının canı yansın, sağlığını kaybetsin. Değiştirilebilir köleleriz ya biz.

Banka hesabinda neredeyse 30 milyon varken atar yapmak kolaydir :)
Te Allah'im, savunduklari argumana bak

Bu adamı istemeyenler Emre Akbaba yüzünden şampiyonluğu veriyor

BİR KERE DE HAKSIZ ÇIKAYIM BE BİR KERE DE!

Şampiyonluk maçlarını bir başka oynuyordu. Kabul edelim , son 2 lig maçında Akbaba yerine sahada olsa , şuan kupayı kaldırmıştık.

Kabul edelim deliydi sezon içinde kafası gidiyordu ama şampiyonluk maçlarını bir başka oynuyordu, son 2 lig maçında Akbaba yerine sahada olsa , şuan kupayı kaldırmıştık. (Bkz: Uçuyor kaçıyor denilen Başakşehir'e 10 dakikada uç gol attık kendisiyle.)

Ekli dosyalar

• 1621284484483.webp
    1621284484483.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 26
Trabzonspor'da başarılar.
Bakasetas-Berat-Belhanda

Şampiyonluk maçlarını bir başka oynuyordu. Kabul edelim , son 2 lig maçında Akbaba yerine sahada olsa , şuan kupayı kaldırmıştık.

Kabul edelim deliydi sezon içinde kafası gidiyordu ama şampiyonluk maçlarını bir başka oynuyordu, son 2 lig maçında Akbaba yerine sahada olsa , şuan kupayı kaldırmıştık. (Bkz: Uçuyor kaçıyor denilen Başakşehir'e 10 dakikada uç gol attık kendisiyle.)
Seyirciyle beraber baska oynuyordu + seyirci olmasa Basak macinda kirmizi gorebilirdi.

Harbi transfer şov güzeldi
Dursun beyin tek iyi hatırası
Bol keseden dağıtmayaydı maaşları , sözleşmeleri şişirmeseydi 4-5 yıllık iyiydi. Hala ceremesini çekiyoruz
Feshetmek yerine 1,2 sene önce satabilseydik kazandırdığı "payı olduğu" şampiyonluklar vs. parasını her türlü çıkarırdı :(

Geri
Üst Alt