- 12 Haziran 2011
- 72.162
- 21.744
- 2.893
Standartını bozmamış yine puşt.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Görürüz sene sonumusap benim senin yaşın kadar kmyi bizim maç için yürümüşlüğüm var evden kaçıp sen ne anlatıyosun? beni baska bi takım taraftarı olmakla suçluyosun deminden beri ya özür dile ya da bunu ispatla ki ispatlayamayacaksın o zaman sen forumu bırak olur mu?
göreceğiz zaten de cevap vermedin düello teklifime o ki forumdan o kadar istiyosun gitmemiGörürüz sene sonu![]()
Bi git ya Allahin ergeni. Forumdaki tek amacin bos bos insanlari kiskirtmak yol al simdi. Sene sonundan sonra zaten görmeyiz seni buralarda. Al hilal forumlarda merhaba dersingöreceğiz zaten de cevap vermedin düello teklifime o ki forumdan o kadar istiyosun gitmemi
Yav adam sana diyor ki benim laftan Galatasaraylı olduğumu ispatla, sen sene sonu görüşürüz diyorsun.Görürüz sene sonu![]()
Her sene aynisini diyorsunBi git ya Allahin ergeni. Forumdaki tek amacin bos bos insanlari kiskirtmak yol al simdi. Sene sonundan sonra zaten görmeyiz seni buralarda. Al hilal forumlarda merhaba dersin
yeter bu kadar
Suriyeli mi demek istiyorsun?Bi git ya Allahin ergeni. Forumdaki tek amacin bos bos insanlari kiskirtmak yol al simdi. Sene sonundan sonra zaten görmeyiz seni buralarda. Al hilal forumlarda merhaba dersin
yeter bu kadar
pasın kalitesini atan degil alan belirler diyelim kısaca1. pozisyonda hata Taylanin. Daha hizli ve reaksiyonu daha iyi olsa alirdi o topu.
2. pozisyonda Saracchinin sucu. Daha hizli olsa rahat alirdi topu.
3. pozisyonda suc rakipde. Araya girmezse belki gol pozisyonu olacakti.
4. pozisyonda o güzel hareketi sonra o 30 cmlik pasi takim arkadasi kapsa, Belhanda o hatali pasi atma durumunda kalmayacakti.
Can Karabacakin düsüncelerini paylasayim dedim.
Son senesiHer sene aynisini diyorsun
Sonuc belhanda 1ci hafta yine ilk 11
Belhanda geldikten sonra spontane üye olup 7/24 en kötü maclarinda bile güzelleme yapmasi.. ne diyim tesadüftürYav adam sana diyor ki benim laftan Galatasaraylı olduğumu ispatla, sen sene sonu görüşürüz diyorsun.
Asılsız iddialardan ban yiyenler var, kendini banla Musap reis
Kanıtlamadığın sürece @Can Karabacak Galatasaraylıdır.
lafının eri ol. modsun bi de asıl senin işin gücün gelip durduk yere olay çıkarmak. yazdıgım her seyi nedeniyle yazıyorum ben senin gibi degil.Bi git ya Allahin ergeni. Forumdaki tek amacin bos bos insanlari kiskirtmak yol al simdi. Sene sonundan sonra zaten görmeyiz seni buralarda. Al hilal forumlarda merhaba dersin
yeter bu kadar
lafının eri ol. modsun bi de asıl senin işin gücün gelip durduk yere olay çıkarmak. yazdıgım her seyi nedeniyle yazıyorum ben senin gibi degil.
Neyse yeter bu kadar offtopic. Geri kalan herseyi özelden yapariz. Konuyu yeterince kirlettik