#10 Younès Belhanda

En anlam veremedigim olayi, önündeki rakiplerin icinden gecmeye calismasi ve duvara toslar gibi duraklamasi.

Ne düsünüyor o an acaba. Nasil bir beklentisi var. Rakibin ansizin buharlasacagini falan mi düsünüyor yoksa.

musap benim senin yaşın kadar kmyi bizim maç için yürümüşlüğüm var evden kaçıp sen ne anlatıyosun? beni baska bi takım taraftarı olmakla suçluyosun deminden beri ya özür dile ya da bunu ispatla ki ispatlayamayacaksın o zaman sen forumu bırak olur mu?
Görürüz sene sonu :)

10 noyu neden bırakmıyor bu 8 numara olduğunu iddia eden zat

Bırakmış takımı iyice zaten geçen seneden beri durum böyle.

Git desek gitmiyor da, sene sonu beleşe ayrılır muhtemelen.

1. pozisyonda hata Taylanin. Daha hizli ve reaksiyonu daha iyi olsa alirdi o topu.
2. pozisyonda Saracchinin sucu. Daha hizli olsa rahat alirdi topu.
3. pozisyonda suc rakipde. Araya girmezse belki gol pozisyonu olacakti.
4. pozisyonda o güzel hareketi sonra o 30 cmlik pasi takim arkadasi kapsa, Belhanda o hatali pasi atma durumunda kalmayacakti.

Can Karabacakin düsüncelerini paylasayim dedim.

göreceğiz zaten de cevap vermedin düello teklifime o ki forumdan o kadar istiyosun gitmemi
Bi git ya Allahin ergeni. Forumdaki tek amacin bos bos insanlari kiskirtmak yol al simdi. Sene sonundan sonra zaten görmeyiz seni buralarda. Al hilal forumlarda merhaba dersin

yeter bu kadar

belhandanın pasları gibi yanlış postlar atmaktan kaçınalım
sakinliğimizi koruyalım
tarafları sükunete davet ediyorum

1. pozisyonda hata Taylanin. Daha hizli ve reaksiyonu daha iyi olsa alirdi o topu.
2. pozisyonda Saracchinin sucu. Daha hizli olsa rahat alirdi topu.
3. pozisyonda suc rakipde. Araya girmezse belki gol pozisyonu olacakti.
4. pozisyonda o güzel hareketi sonra o 30 cmlik pasi takim arkadasi kapsa, Belhanda o hatali pasi atma durumunda kalmayacakti.

Can Karabacakin düsüncelerini paylasayim dedim.
pasın kalitesini atan degil alan belirler diyelim kısaca :P

Yav adam sana diyor ki benim laftan Galatasaraylı olduğumu ispatla, sen sene sonu görüşürüz diyorsun.

Asılsız iddialardan ban yiyenler var, kendini banla Musap reis :D

Kanıtlamadığın sürece @Can Karabacak Galatasaraylıdır.
Belhanda geldikten sonra spontane üye olup 7/24 en kötü maclarinda bile güzelleme yapmasi.. ne diyim tesadüftür :)

Neyse yeter bu kadar offtopic. Geri kalan herseyi özelden yapariz. Konuyu yeterince kirlettik

Bi git ya Allahin ergeni. Forumdaki tek amacin bos bos insanlari kiskirtmak yol al simdi. Sene sonundan sonra zaten görmeyiz seni buralarda. Al hilal forumlarda merhaba dersin

yeter bu kadar
lafının eri ol. modsun bi de asıl senin işin gücün gelip durduk yere olay çıkarmak. yazdıgım her seyi nedeniyle yazıyorum ben senin gibi degil.

Geri
Üst Alt