#10 Younès Belhanda

Takıma skorer bi 10 numara ve sürekliliği olan forvet lazım. Bu vahhabi de istediği yere gidebilir

İlk yarıda bir pozisyon vardı. Kaleyi tam karşısına aldığı anda vurmak yerine sağ kanattaki Feghouli'ye verdi. Halbuki kaleye vurmuş olsaydı tabelayı değiştirebilirdi. Bazen inanılmaz kötü, skora etki edebilecek kadar kritik hataları oluyor.

o pozisyonda sneijder şu anki şişman haliyle bile olsa o topu fileye yapıştırırdı.

büyük topçu. burdan nereye giderse gitsin 2 sene şampiyon olacak
winner adam.

Artık sövsem bile rahatlayamıyorum şu formayı giyen binlerce oyuncu geldi geçti ama senden iğrendiğim kadar sadece canerden iğrendim Allah'a havale ediyorum

o pozisyonda sneijder şu anki şişman haliyle bile olsa o topu fileye yapıştırırdı.

Sneijder'i geçtim Prime dönemdeki Selçuk olsaydı, sağ ayak içi plaseyle köşedeki örümceği alırdı. Bu takıma düzgün şut atan, yay civarı topa vurabilecek bir orta saha şart. Bugün yay civarı kazandığımız frikiklerin hepsini heba ettik.

Sneijder'i geçtim Prime dönemdeki Selçuk olsaydı, sağ ayak içi plaseyle köşedeki örümceği alırdı. Bu takıma düzgün şut atan, yay civarı topa vurabilecek bir orta saha şart. Bugün yay civarı kazandığımız frikiklerin hepsini heba ettik.

akan oyunda şut fırsatları da geldi ama dağa taşa vurduk. kalede kaleci olmasa bile kaleyi tutturamayız uzaktan şutlarda. ;D

Feghouli olmasın su yaptığı 2-3 güzel hareketi bile yapamaz .. başkasına top atmamaya yemin etmis

İlk yarı fecaatti, 2. yarı iyiydi. Herif en bitik haliyle bile topu kafasını kaldırıp oynayan 3-4 adamdan biri takımda. Artık golü asisti geçtim de takımdaki en iyi 8 numara alternatifi. Önünde Feghouli, arkasında Seri'yle gayet de tatmin edici bir oyun oynuyor. Daha fazlasını beklemeyeli yıllar olmuş zaten.

adam duvar olamıyor takım çıkarken oynadığı tek topların hepsi rakibe gitti bazılarında kalemizde tehlike yaşadık tek oynamak yerine topu ayağında tutma konusunda daha meziyetli.

altıpastan kaleyi görüyor . pas atıyor sagına cıldırmamak elde degil ya

Geri
Üst Alt