#10 Younès Belhanda

Nasil büyük bir faktör?

Mesela Galatasarayli sinir hastasi vakalarinin artmasi gibi bir büyük faktör mü.
arda faslının yükünü azaltacaktır. herif hem top kazanma hem top tasıma kenara acılma vs mac ıcınde her role giriyodu terim sagolsun şimdi işine gücüne bakacak ardanın yardımıyla 👌

20 maç yoktu zaten
Dostum, konu ile alakası nedir? 10 numaramız veya x bir oyuncumuz 20 maç boyunca kaleye şut çekemiyorsa bu konuşulur ve o 20 maçın sonunda da çektiği şut kaleye yetişmekte güçlük çeken bir top ise o da konuşulur. Falcao ister tavana assın ister yerden yuvarlasın, bundan bağımsız, anlıyorsun değil mi?

Dostum, konu ile alakası nedir? 10 numaramız veya x bir oyuncumuz 20 maç boyunca kaleye şut çekemiyorsa bu konuşulur ve o 20 maçın sonunda da çektiği şut kaleye yetişmekte güçlük çeken bir top ise o da konuşulur. Falcao ister tavana assın ister yerden yuvarlasın, bundan bağımsız, anlıyorsun değil mi?
bagımsız değil, faslı ne yaparsa yapsın olay olurken başkaları konusulmuyor. sen belhanda olumlu bi şey yapınca gelip tebrik fln ettin mi

Nasil büyük bir faktör?

Mesela Galatasarayli sinir hastasi vakalarinin artmasi gibi bir büyük faktör mü.

Renktas, Falcaoya güzel paslar atacak, Falcaonun Topsuz oynama akli yüksek seviye, Belhanda bu Toplari iyi kullaniyor.

Birde Arda Turan geldi , pek sevmem yaptigi olaylardan sorna, ama Teknik ve Futbolculugu tartisilmaz, Belhandala iyi oynar diyorum.

Feghouli Arda Turanin gelmesine cok sevinmis duyduguma göre!

Transfer yapamiyoruz, Adam gitmek istemiyor Ozaman degerlendirmek gerekir.
Bide Diagne var, bu sene belki daha iyi daha güzel isler cikartir diye Umut ediyorum.
Sonucta zorla kaliyor, Oyuncu yerine alamiyoruz, hava yakalarsak cok iyi gideriz.

Ben Belhanda bu sene verim verir diyorum, zaman göstercek.

Ama bu sene Sampiyonluk bizim!

hocayla sevgi dolu pozlar vermeye başladılar mı tekrardan

Belhanda'yı Chamakh'a benzetiyorum. Zaten hemşehriler, Chamakh kendini Ronaldo sanıyordu(saç stiline bakın) bizim Belhanda da bir :poop: sanıyor. Yetenekli olabilir ama tarihimizin en bekleneni veremeyen oyuncusu.

Cogu zaman takimin en iyi oynayan oyuncularinin arasinda yer aldi, bonservis kazandirip gitmesini isterdim ama diagne'ye yaptiklari gibi yerin dibine sokarak degerini dusurduler bedava gitmesindense bir sene daha elimizde tutup kadroyu guclu tutmayi tercih ederim.

20.haftada ilk sutunu attığı sezon, o haftadan sonra takımın en iyi 2-3 adamından biriydi ve Feghoulinin liderliğinde Belo ve Onyekuru ile sampiyonluk geldi. Hatta Onye bile 27-28. haftaya kadar taraftarca sovülen bi adamdı ve araplar ilk ateşi yakmısti.Fatih Hoca kısa vadede sattirmayarak dogru karar vermisti.

He bu sezon taraftarin olumsuz anlamda dediği bi çok şeye imzamı atarım. Coronadan sonra devamlı oynamasına rağmen bitikti.Gonderilmesi gerekir.

Geri
Üst Alt