#10 Younès Belhanda

Sözleşmeli futbolcumuz olduğun her gün, Allah’ın bize verdiği cezadır.

Geldiğin güne lanet olsun. Sen ve keltoş, gittiğiniz gün benim için bir bayram olacaktır.

:) GS belhanda icin birakmazsin umarim :) sasirmam ama
musap benim senin yaşın kadar kmyi bizim maç için yürümüşlüğüm var evden kaçıp sen ne anlatıyosun? beni baska bi takım taraftarı olmakla suçluyosun deminden beri ya özür dile ya da bunu ispatla ki ispatlayamayacaksın o zaman sen forumu bırak olur mu?

çocuk konuyu gasp etmiş bir de mod olacak

hand yorumum
paslar düzelecek gibi değil ama topsuz oyunda sürekli hareketli olması ve ilerde bastığımızdaki mahareti ile bu statik takım için gerekli bir adam şu anda o yüzden 11de gördüğünüzde hocaya dalmayın

1599151243444.webp

Gitmiyorsan da şu arkandaki 10 yazan numarayı değiştir lütfen 10 numara pozisyonuna hakaret senin oynadığın oyun.

Konudan shutlanması gereken 1 üye mevcut

Mr. Karagöz spamları gibi delirtiyor gördükçe

musap benim senin yaşın kadar kmyi bizim maç için yürümüşlüğüm var evden kaçıp sen ne anlatıyosun? beni baska bi takım taraftarı olmakla suçluyosun deminden beri ya özür dile ya da bunu ispatla ki ispatlayamayacaksın o zaman sen forumu bırak olur mu?
Salla Musabı içip içip gelmiş yine galiba da biraz delidolu iyi biri

kanka 20 km mi yürüdün yürüye yürüye?

Kendisiyle özdeşleşen hareketlerini sergilemiş yine. Rakip atağı başlatma var, uygun pozisyonda manasız pas hatası var, adamın içinden geçme beklentisi ilen atılmış pas da var ne güzel bir oyuncu ya keşke her takımda olsa.

Geri
Üst Alt