- 27 Ocak 2010
- 59.349
- 30.948
- 3.523
Rica etsek 6 numara oynar mi acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim kaleye daha yakin oynamasini istiyormusun ciddenRica etsek 6 numara oynar mi acaba
Rica etsek 6 numara oynar mi acaba
forumu 2018de bi GS whatsapp grubundaki bi arkadasın önerisiyle kesfettim, daha önce 2005-07 arassı forumtr gs bölümünde sonra da donanımhaberde yazdım futbolla ilgili. çok kez de dedim keske daha önce katılsaydım diye. bu konuda daha bi şey yazmicamBelhanda geldikten sonra spontane üye olup 7/24 en kötü maclarinda bile güzelleme yapmasi.. ne diyim tesadüftür![]()
Evet bu sekilde dusununce mantiksiz bi rica olurmus.Bizim kaleye daha yakin oynamasini istiyormusun cidden
GS için canını bile verir ne 6 nosuRica etsek 6 numara oynar mi acaba
Offtopice devam edersen atacagim konudan . Kac kere diyecegim dahaforumu 2018de bi GS whatsapp grubundaki bi arkadasın önerisiyle kesfettim, daha önce 2005-07 arassı forumtr gs bölümünde sonra da donanımhaberde yazdım futbolla ilgili. çok kez de dedim keske daha önce katılsaydım diye. bu konuda daha bi şey yazmicam
ne düellosu yapcanız kufur mügöreceğiz zaten de cevap vermedin düello teklifime o ki forumdan o kadar istiyosun gitmemi
Kişisel görüştür Canın Galatasaraylı olduğundan şüphem yok ama Belhanda gibi ruh hastası olduğundan da pek şüphem yok.@Keramettin TANRIVERDİ abi Musabın Can'ın Gs'li olmadığına dair şimdilik asılsız iddiaları mevcut.
Musap haklı ise muhabbeti keseyim kendisiyle.
Emre kilinci keser mi sence veya ardayi :/Evet bu sekilde dusununce mantiksiz bi rica olurmus.
En iyisi yoklukta kanat oynamasi
Atsana beni de, offtopic yapan sensin çünkü. Adama Gs'li değil diyorsun Belhanda konusunda Belhanda'nın tartışılması gerekirken.Offtopice devam edersen atacagim konudan . Kac kere diyecegim daha
www.instagram.com