#10 Younès Belhanda

Ya musap yeme bizi senin kuyruk acin oynadigi futbol falan degil ciktigi ilk mactan veya imza attigindan bu yana sirf Sneijder’in yerine geldi 10 numarayi aldi diye kin kusuyorsun sanki bilmiyoruz

Nasil Bir sevdaymis ki senelerdir kin kusuyorsun

Ya musap yeme bizi senin kuyruk acin oynadigi futbol falan degil ciktigi ilk mactan veya imza attigindan bu yana sirf Sneijder’in yerine geldi 10 numarayi aldi diye kin kusuyorsun sanki bilmiyoruz

Nasil Bir sevdaymis ki senelerdir kin kusuyorsun
Öyle degilse yalancinin teki oldugunu kabul edecekmisin?
Tanimadigin insanlar hkk.

daha ilk spekülasyon ciktiginda degil baska 10 no , hatta ikinci forvet alinip 4-4-2 yapalim dedim.Nedeni ise bunun Schalke +kiewd

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sirf Sneijder in yerine geldigi icin ön yargilisin bu yuzden Adam sahaya cikmadan kin kusmaya baslamistin zaten

Hala devam ediyorsun cunku kin tutuyorsun

Sirf Sneijder in yerine geldigi icin ön yargilisin bu yuzden Adam sahaya cikmadan kin kusmaya baslamistin zaten

Hala devam ediyorsun cunku kin tutuyorsun
Kanitlayamazsan yalanci zavalli birisi oldugunu kabul ediyormusun?
Senin gibi anlamayanlar icin tekrarliyorum: ilk duyum geldigine Belhanda degil BASKA 10 no gelmeli, veya 2. forvet alinip 4-4-2 yapilmali demistim. Git arsivden bak. kanitla dedigini simdi. Yoksa seref yoksunu bir iftiracisin.
Sneijdere koyim dedigim ile alakasi yok

Transfer kapandıktan sonra yatışa geçmeyeceğinden emin olabilsem bu formuyla kalsın derim de... İşte Belhanda dan bahsediyoruz...

Hemen hakaret etmenden belli zaten sucluluk psikolojisi

Yazmaya devam edecegim,sirf sneijder’in yerine geldigi icin nefret ediyorsun daha sahaya cikmadan ön yargiliydin

Gerceklerden kacamazsin,er Yada gec ortaya cikar veya biri yuzune vurur

Hemen hakaret etmenden belli zaten sucluluk psikolojisi

Yazmaya devam edecegim,sirf sneijder’in yerine geldigi icin nefret ediyorsun daha sahaya cikmadan ön yargiliydin

Gerceklerden kacamazsin,er Yada gec ortaya cikar veya biri yuzune vurur
Bende sana kaitlayamadigin müddetce diyecegim. Ne dedigin umrumda degil.
hele son satirin pek basmis sana :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Musap her tartismada niye atar yapiyorsun kardesim? Ne zaman denk gelsem hos olmayan cumleler kullaniyorsun. Biraz saygili olmayi dene ve uslubunu duzeltmeye calis bence.

Musap her tartismada niye atar yapiyorsun kardesim? Ne zaman denk gelsem hos olmayan cumleler kullaniyorsun. Biraz saygili olmayi dene ve uslubunu duzeltmeye calis bence.
Yoo . Bana iftira atilip hkk. Da yalan söylenip üstüne durulursa hic taviz vermem. Hatta cok saygiliyim su an

O dönem sneijder’in yerine Kim gelmis olsaydi zaten onunla karsilastirilacakti bu gayet normal bir durum Ama karsilastirma farkli kin kusmak nefret etmek farkli ve daha Maca cikmadan yaptin Bunu

Bu kadar ön yargili olmaya gerek yok takinti haline getiriyor

belhanda iyi futbolcu 2.5 senedir verim alamayan hocaya yazar

dümenderin yerine gelip yüksek bir şampiyonluk/ sezon ratiosu yakalaması içimin yağlarını kızartmıştır

Geri
Üst Alt