- 13 Ekim 2014
- 108.574
- 58.313
- 4.588
Fb + rangers macinda iyi oynasin sezon sonuna kadar sabir gösterebilirim bunahaydut ve fener maclarında istikrarını korursa taraftarla yeniden barısır. gitsin diyenlerin fikri değişir basta benim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fb + rangers macinda iyi oynasin sezon sonuna kadar sabir gösterebilirim bunahaydut ve fener maclarında istikrarını korursa taraftarla yeniden barısır. gitsin diyenlerin fikri değişir basta benim
Öyle degilse yalancinin teki oldugunu kabul edecekmisin?Ya musap yeme bizi senin kuyruk acin oynadigi futbol falan degil ciktigi ilk mactan veya imza attigindan bu yana sirf Sneijder’in yerine geldi 10 numarayi aldi diye kin kusuyorsun sanki bilmiyoruz
Nasil Bir sevdaymis ki senelerdir kin kusuyorsun
Kanitlayamazsan yalanci zavalli birisi oldugunu kabul ediyormusun?Sirf Sneijder in yerine geldigi icin ön yargilisin bu yuzden Adam sahaya cikmadan kin kusmaya baslamistin zaten
Hala devam ediyorsun cunku kin tutuyorsun
Bende sana kaitlayamadigin müddetce diyecegim. Ne dedigin umrumda degil.Hemen hakaret etmenden belli zaten sucluluk psikolojisi
Yazmaya devam edecegim,sirf sneijder’in yerine geldigi icin nefret ediyorsun daha sahaya cikmadan ön yargiliydin
Gerceklerden kacamazsin,er Yada gec ortaya cikar veya biri yuzune vurur
Yoo . Bana iftira atilip hkk. Da yalan söylenip üstüne durulursa hic taviz vermem. Hatta cok saygiliyim su anMusap her tartismada niye atar yapiyorsun kardesim? Ne zaman denk gelsem hos olmayan cumleler kullaniyorsun. Biraz saygili olmayi dene ve uslubunu duzeltmeye calis bence.
bak attın şuanHele bi takimdan gitsin/ kovulsun Screen kayidi ile Arkadan cayda cira ile Cöp kutusuna atacagim bu konuyu. Olmasi gerek yer orasi
Transfer kapandıktan sonra yatışa geçmeyeceğinden emin olabilsem bu formuyla kalsın derim de... İşte Belhanda dan bahsediyoruz...
raporlayalımhakaret serbest sanırım