- 13 Ekim 2014
- 108.668
- 58.346
- 4.588
dogrudur. anca bize ates püskürtür o deli manyak kari gibivejetaryan degilde targeryan olabilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dogrudur. anca bize ates püskürtür o deli manyak kari gibivejetaryan degilde targeryan olabilir
1 milyon euro altına oynayacaksa kalsın kabul etmezse dehlensin fazlasına gerek yok.
senin gelmişine geçmişine sövmek isterdim ama yapmayacağım. senle sözleşme uzatırlarsa o zamana saklıyorum kendimi bu da buraya sözüm olsun.
Gordugum kadariyla bizdeki en iyi maçını oynamış.
senin gelmişine geçmişine sövmek isterdim ama yapmayacağım. senle sözleşme uzatırlarsa o zamana saklıyorum kendimi bu da buraya sözüm olsun.
Şu adamın yaptığı hataları fenerbahce vs x maçında fb'nin rakip oyuncularindan biri yapıyor olsa şike, sezon sonu fb'de falan deriz. o pas hatalarını beceriksizlikle, vizyonsuzlukla falan açıklamak yeterli değil, hata başına prim versen gene zor şu hataları yapabilmek. helal olsun valla
Ben şu kısa videoyu izlerken sinirimden sonunu zor getiriyorum. Adam bunu her maç istikrarlı yapıyor, her maç. Savunulacak hiçbir tarafı yok. Bunun oynadığı iyi bir maç, kesinlikle kendi alakası dışında gerçekleşen sebeplere dayalıdır. Rakip, takım momentumu vs.
O kadar serbest takılıyor ki, göze çarpmaması imkansız. Safi zarar.