#10 Younès Belhanda

kal gitme fikrim sende
sen bir başkasını sevsen de
var gitme ölürüm o zaman ben
yar gitme ölürüm o zaman ben

Tüm takım gibi feciydi
Sezon sonu yol verilmeli

küfür gibi paslar atıyor hakkaten inanılmaz.

bedavaya oynarım dese bile sözleşme yenilenmemeli. vadesi çoktan doldu bu takımda.

Takimi sabote ediyor resmen. Bu adamdan artik katki alamayiz, yeni sözlesme yapilmadikca iste böyle takimi satacak. Agir karaktersiz bir adam cünkü.
Kadro disi birakilmali, sene sonu da defolup gitsin.

bu cok şerefli! cisim yüzünden yine ceza almak istemiyorum. ama o kadar boktan bir kadromuz varki Ömer gibi delidanalardan tututun emre a. gibi beyinsizler ve catne gibi sığırlarin yanında leş bi herif olmasına rağmen 90 dk ara sıra lütfederse bir iki pas atabiliyor. Allahim biz ne günah işledik de böyle ciğeri bes para etmeyen sefillerden medet umuyoruz çıldıracam ulan. Galatasaray dediğin takimda ne yönetim var ne teknik heyet var ne forvet var ne 10 numara var ne kanat var ne orta saha var ne bekler var ne kaleci var böyle rezil bir takimiz

Yok hükmündeki bu topçu, oynadığı her maç için kulübe maç başı ödemeli !

senin gelmişine geçmişine sövmek isterdim ama yapmayacağım. senle sözleşme uzatırlarsa o zamana saklıyorum kendimi bu da buraya sözüm olsun.

Ben şu kısa videoyu izlerken sinirimden sonunu zor getiriyorum. Adam bunu her maç istikrarlı yapıyor, her maç. Savunulacak hiçbir tarafı yok. Bunun oynadığı iyi bir maç, kesinlikle kendi alakası dışında gerçekleşen sebeplere dayalıdır. Rakip, takım momentumu vs.

O kadar serbest takılıyor ki, göze çarpmaması imkansız. Safi zarar.

Galatasaray'ın yedek oyuncusu bile olmamalı. Üstüne 1 milyon para verse yine de sözleşme imzalanmamalı.

Bu takımda 10 numarayı hakediyor. Böyle takım bunun gibi rezil 10 numara yakışır. Adam bize değil rakibe pozisyon hazirliyor.

Fatih terim bununla sözleşme imzalarsa nüfusunuza alsın o da rahatlasın bizde

Ben 8 numarayım aslında vik vik vik.

Sorumluluktan kaça kaça futbol oynamayı unuttu rezil.

senin gelmişine geçmişine sövmek isterdim ama yapmayacağım. senle sözleşme uzatırlarsa o zamana saklıyorum kendimi bu da buraya sözüm olsun.
Şu adamın yaptığı hataları fenerbahce vs x maçında fb'nin rakip oyuncularindan biri yapıyor olsa şike, sezon sonu fb'de falan deriz. o pas hatalarını beceriksizlikle, vizyonsuzlukla falan açıklamak yeterli değil, hata başına prim versen gene zor şu hataları yapabilmek. helal olsun valla

Ben şu kısa videoyu izlerken sinirimden sonunu zor getiriyorum. Adam bunu her maç istikrarlı yapıyor, her maç. Savunulacak hiçbir tarafı yok. Bunun oynadığı iyi bir maç, kesinlikle kendi alakası dışında gerçekleşen sebeplere dayalıdır. Rakip, takım momentumu vs.

O kadar serbest takılıyor ki, göze çarpmaması imkansız. Safi zarar.

Ben artık böyle pozisyonları o kadar fazla izledimki artık sinirlenmiyorum bile bunları yaptığında.
Sadece bu herifi halen savunanları görünce sinir oluyorum.

Ulan birde bunun için iltifat sayılıp başka insanlar için hakaret olarak anlaşılacak sözlerimden dolayı beni 3 gün banladınız. Siz ve bu futbolcu müsveddesi ile Mahkeme-i Kübra'da görüşeceğiz.:)

Dünkü maci izleyemedigim icin üzgünüm, gördügüm kadariyla bizim apaci yine resital sunmus.

Geri
Üst Alt