#10 Younès Belhanda

Bunun bonservis + imza parası + dört senelik maaşı ile Falcao dışındaki tüm takımın senelik maaşı karşılanıyor.
İşte sorunun temeli bu.

Kendisi ile gelen işe yarar herkesi yolladık , bu leş kök saldı Floryaya.

Büyük konuşma reyis uzatacaklar muhtemelen.. .geçen hafta akbabanin kuzeniyle konuştuk anlaşmak uzereler diyordu

IMG_2787.webp

Keske o gece.. neyse modum diyemem

Büyük konuşma reyis uzatacaklar muhtemelen.. .geçen hafta akbabanin kuzeniyle konuştuk anlaşmak uzereler diyordu
anlaşsalar bile maçların taraftara açıldığı an taraftar hoplatır bunu. yeni yönetim de anında tekmeyi koyar. uzatacaklar belli ama o sözleşmeyi tamamlaması şüpheli.

anlaşsalar bile maçların taraftara açıldığı an taraftar hoplatır bunu. yeni yönetim de anında tekmeyi koyar. uzatacaklar belli ama o sözleşmeyi tamamlaması şüpheli.

Neyi şüpheli bizden başka hangi mal o paraları verir ne falcao ne cagne kimseyi satamiyoruz muhteşem sözleşmelerinin sayesinde.. Emre'ye 1.5 milyon dolar veririz belhandaya da 2.5 hem dunyaliklarjni yaparlar hem de indirim yaptık derler..bu adamlara 1er milyon Euro bile vermek enayilik maalesef

Neyi şüpheli bizden başka hangi mal o paraları verir ne falcao ne cagne kimseyi satamiyoruz muhteşem sözleşmelerinin sayesinde.. Emre'ye 1.5 milyon dolar veririz belhandaya da 2.5 hem dunyaliklarjni yaparlar hem de indirim yaptık derler..bu adamlara 1er milyon Euro bile vermek enayilik maalesef
kimse almaz bu gereksizi zaten. parasını verip feshederler son aşamada artık. uzatsalar bile taraftar bu adama o sözleşmeyi tamamlatmaz

Gününde olmazsin, yeteneksizde olabilirsin ama dalga gecer gibi mücadele etmemek koşmamak.. sinirden duvari yumruklayacaktim...kadro disi kalmali aga

kıralın öyle pasları var ki sabri reyisin tek kişilik barajı vurduğu günleri hatırlatıyor.

Az önce forum yönetiminden bu faslı dünya insanına bedevi dediğim için uyarı aldım. Seviye düşürücüymüş bedevi demem.
Ekran Alıntısıbedevi.webp

Belhanda sana sevgilerimi sunuyorum.

Geri
Üst Alt