- 15 Aralık 2015
- 1.869
- 1.628
- 813
Feghouli'nin kıçının sol lobu bile olamaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Akbabada 5 dakikada 2 kontraya cikardi adamlari. B7 adamin her macta topuk pasi atmaya calismasi komedi ya
Boyle bir durumda mac izlersem ardimi dövsünler.
Büyük konuşma reyis uzatacaklar muhtemelen.. .geçen hafta akbabanin kuzeniyle konuştuk anlaşmak uzereler diyordu
anlaşsalar bile maçların taraftara açıldığı an taraftar hoplatır bunu. yeni yönetim de anında tekmeyi koyar. uzatacaklar belli ama o sözleşmeyi tamamlaması şüpheli.Büyük konuşma reyis uzatacaklar muhtemelen.. .geçen hafta akbabanin kuzeniyle konuştuk anlaşmak uzereler diyordu
anlaşsalar bile maçların taraftara açıldığı an taraftar hoplatır bunu. yeni yönetim de anında tekmeyi koyar. uzatacaklar belli ama o sözleşmeyi tamamlaması şüpheli.
kimse almaz bu gereksizi zaten. parasını verip feshederler son aşamada artık. uzatsalar bile taraftar bu adama o sözleşmeyi tamamlatmazNeyi şüpheli bizden başka hangi mal o paraları verir ne falcao ne cagne kimseyi satamiyoruz muhteşem sözleşmelerinin sayesinde.. Emre'ye 1.5 milyon dolar veririz belhandaya da 2.5 hem dunyaliklarjni yaparlar hem de indirim yaptık derler..bu adamlara 1er milyon Euro bile vermek enayilik maalesef
yok artıkKeske o gece.. neyse modum diyemem
Ne yok artik. Ilk devre bu katlettiyok artık
insanlık haliNe yok artik. Ilk devre bu katletti
2. devre diagne
Hadi ya ordan.insanlık hali