Fatih Celik
10 Numara!
- 12 Ocak 2011
- 10.195
- 3.280
- 1.468
Su hareketleri/golu birde maclarda gorsek reisss
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En kotu 6 alinsin taylan 8 e gecsinkanat oyuncumuz yok diye buna sürekli tahammül ediliyordu ama su kalan 2 günde teklif gelirse gönderin gitsin.
kiralik bir orta saha bundan daha iyi oynar
yürüyerek oynuyor yav. gerci bugünki kilinc ve akbaba yürüyerek bile oynayamadilar. seviyeyi sen düsün. bu takimin en kötüsü bile degildi.En kotu 6 alinsin taylan 8 e gecsin
Ben bastan beri begenmiyorum bu adama yetenekli diyorlar buyuk bir yetenegini gormedimyürüyerek oynuyor yav. gerci bugünki kilinc ve akbaba yürüyerek bile oynayamadilar. seviyeyi sen düsün. bu takimin en kötüsü bile degildi.
linense güzel bir topuk pası haricinde etkisizdi fakat kötü denemez lakinki ilk sezonlarında önde basardı anında şimdi birkaç saniye tartıp yalandan adamın üstüne gidiyor bu da hoş olmuyor
Hepsi oyle yaw. Babe, Emre A. , Arda, Babel.linense güzel bir topuk pası haricinde etkisizdi fakat kötü denemez lakinki ilk sezonlarında önde basardı anında şimdi birkaç saniye tartıp yalandan adamın üstüne gidiyor bu da hoş olmuyor
Ben de heryerden atildin sandim yawCiktiginda cok daha iyidik
Yok sadece transfer bölümündenBen de heryerden atildin sandim yaw![]()