#10 Younès Belhanda

Beklentilerimi karşılamıyor. Uzatmak için uygun bir meblağ belirlenip üzerine çıkılmamalı.

Maç genelinde forumun aksine beğenmedim. Karşısında doğru düzgün savunma yapamayacak orta saha bozmalarına karşı daha iyi performans göstermeliydi.

Hep eleştirdim ama bugün iyi oynadı top kaybı falanda yapmadı Mostafa Mohamed ile de uyumlu oynadı bunda aynı dili konuşmalarında etkisi var Feghouli de gelirse iyi bir üçlü olabilirler

ft bu adami kesinlikle birakmaz iyi bir teklif gelmedigi sürece

babam bana boyle sarilmadi

1612654833439.png

Belhanda'yı en çok eleştiren kişilerden birisiyim. Ama iyi oynadığı zamanda bunu söylemek gerek. Bu sezon gerçekten çok iyi. En çok şikayet ettiğimiz nokta skor katkısı yapmamasıydı, bu sezon ligde 6 toplamda 8 golü var. Diagne'den sonra takımın en skorer oyuncusu. He sözleşmesi bittikten sonra ben yinede kalmasını istemem, ancak 1-1.5 milyon euro civarı bir ücrete kalmasını isterim o paraya da bu oynamaz.

Sene sonu uygun maaşla sözleşme uzatılır 1.5 m euro civarı yeterli olur yaş olarak da gayet iyi yaşlarda kimi zaman kızıyoruz ediyoruz da adam kadıköy'de 4 maçta mağlubiyet görmedi hatta üst üstte 2 galibiyetle rekor bile kırdı :asd:

haddinden fazla para kazanan ama aynı zamanda haddinden fazla eleştirilen topçu

1 milyon euro + 800 bin eurodan 1+1 yıllık uzatırım ben böylece yedek de olsa kaliteli yedegimiz olur

Bu yasta 1.5 milyon euro uzerinden sozlesme uzatmasi hayal. Bonservisi elinde, Arap cografyasinda rahatlikla 3 milyon euro’luk sozlesmeyi kapar.

Geri
Üst Alt