#10 Younès Belhanda

Ruh hastası herif top ayağındayken o kadar rahat ki ben ekran başında vur ulan vur uzaklaştır topu diyorum Belhanda dönüyor topa basıyor pas yapıyor filan övsem mi sövsem mi bilemedim
1 tane ozan'a kaptirdi, Allahtan faul verdi. Cüneyt yaptigi eyyamlardan sonra utandi herhalde yoksa devam ettirirdi oyunu

hayırdır beyler nereye gidiyorsunuz elveda felan demişsiniz ahahahha

belhanda diye helvadan oyuncu yapmışsınız, acıkınca yiyorsunuz

10 numaramizi giymis Galatasaray tarihinin acik ara en kotu futbolcusu. Ayrica 4 milyon euro yillik maasi ve bonservisi ile yine Galatasaray tarihinin en buyuk kaziklari listesinde ilk 3'te. 150 pas hatasi yapmadigi maclarda ovulmesinden, taraftarinda gercek bir 10 numara'nin nasil bisey oldugunu unuttugunun kaniti. Begenenlerle futbol tartismaya degmez.

10 numaramizi giymis Galatasaray tarihinin acik ara en kotu futbolcusu. Ayrica 4 milyon euro yillik maasi ve bonservisi ile yine Galatasaray tarihinin en buyuk kaziklari listesinde ilk 3'te. 150 pas hatasi yapmadigi maclarda ovulmesinden, taraftarinda gercek bir 10 numara'nin nasil bisey oldugunu unuttugunun kaniti. Begenenlerle futbol tartismaya degmez.
Fatih hocanın futbol bilgisi yok o zaman? :D

Ben bu adamı bir türlü çözemedim..
Bazen o kadar gamsız oluyor ki lanet ediyorsun, bazen de tek hareketiyle maç alıyor..

İşte bu yüzden genel yönelimim olumsuz, çünkü güven vermiyor.
Her maç tedirginsin, top kaptır pozisyon yeriz, acaba ne zaman kırmızı yer diye korkuyorum.

Geri
Üst Alt