#10 Younès Belhanda

Yerine top tekniği olan , duran topları tehlikeli ola gerçek bir 10 numara alınmalı.

yav kardeş tamam itaat et biat et belhanda'ya en başarılı o
hoca da çok doğru buluyor ondan göndermedi devam işte
Yazdıklarımı tam olarak idrak edebiliyor musun? Bu adam 2 maç varsa 5 maç yok. Ben bu adamı sevmeme, savunmama rağmen bunun zaten farkındayım ve belirtiyorum.

Burada zırt pırt ironi yapmanızı da anlayamıyorum hocadan daha mı iyi bileceksiniz? Hoca bu adamı göndermiyor ve sözleşmesini de "tahminimce" uzatacak.

Sizlerinde her futbolcuya olduğu gibi bu oyuncuya da destek çıkmanız lazım.

Yazdıklarımı tam olarak idrak edebiliyor musun? Bu adam 2 maç varsa 5 maç yok. Ben bu adamı sevmeme, savunmama rağmen bunun zaten farkındayım ve belirtiyorum.

Burada zırt pırt ironi yapmanızı da anlayamıyorum hocadan daha mı iyi bileceksiniz? Hoca bu adamı göndermiyor ve sözleşmesini de "tahminimce" uzatacak.

Sizlerinde her futbolcuya olduğu gibi bu oyuncuya da destek çıkmanız lazım.
hocadan iyi bilmeyiz
aynı ülkeyi yönetenler gibi nereden bileceğiz :)

Vazgeçtim yine en selametlisi yıl sonu yolları ayırmak
sen yoluna biz yolumuza

200 liraya bile oynasa yabanci sayisini bosa isgal etmemeli.

Adam Musleraya kirmizi ciksin diye pas atti lan. Shmet caligida attirmisti g3cen sene. Ne lanet herifson sen ya. Diagneden kurtulduk. Sendende kurtulacagiz insallah

200 liraya bile oynasa yabanci sayisini bosa isgal etmemeli.

Adam Musleraya kirmizi ciksin diye pas atti lan. Shmet caligida attirmisti g3cen sene. Ne lanet herifson sen ya. Diagneden kurtulduk. Sendende kurtulacagiz insallah
taylan etebo gedson orta sahası tutar inşallah

Belhanda da Arda da oynasın Feghouli geldiğinde onu da ekleyelim hatta önlerine de Babel'i atalım arkalarını da Donk toplar artık !

Şu anlayıştan vazgeçmek lazım artık futbolcuların ismine çok fazla takılı kalıyoruz özellikle Fatih Terim taktı mı takıyor eminim yine Luyindama Kerem Gedson gibi adamlar yerine Kasımpaşa maçında Donk Babel Belhanda filan başlar yine

Şu hakaretamiz lafı kullanmayın lütfen.

Belhanda benim Galatasaray'ımda ne 10 olur ne 8 ne 75.

Şu süreçte kimseyi silemeyiz fakat sene sonu gitsin artık. Yaptıkları için teşekkürler.

Şu hakaretamiz lafı kullanmayın lütfen.

Belhanda benim Galatasaray'ımda ne 10 olur ne 8 ne 75.

Şu süreçte kimseyi silemeyiz fakat sene sonu gitsin artık. Yaptıkları için teşekkürler.
el muhtaç abi yerine etebo oynasın düşünüyorum o da sıkıntı yerliler de sıkıntı

Kalmasını isteyenler kendi aralarında toplasın bir zahmet o 1-2 milyonu.

3+1 fazla olmuş

1+1 de karar kıldım
üzerine 2.500.000 avro

Geri
Üst Alt