- 5 Eylül 2014
- 84.357
- 70.114
- 4.393
yav kardeş tamam itaat et biat et belhanda'ya en başarılı oBen ne diyorum sen ne diyorsun![]()
hoca da çok doğru buluyor ondan göndermedi devam işte
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yav kardeş tamam itaat et biat et belhanda'ya en başarılı oBen ne diyorum sen ne diyorsun![]()
Yazdıklarımı tam olarak idrak edebiliyor musun? Bu adam 2 maç varsa 5 maç yok. Ben bu adamı sevmeme, savunmama rağmen bunun zaten farkındayım ve belirtiyorum.yav kardeş tamam itaat et biat et belhanda'ya en başarılı o
hoca da çok doğru buluyor ondan göndermedi devam işte
hocadan iyi bilmeyizYazdıklarımı tam olarak idrak edebiliyor musun? Bu adam 2 maç varsa 5 maç yok. Ben bu adamı sevmeme, savunmama rağmen bunun zaten farkındayım ve belirtiyorum.
Burada zırt pırt ironi yapmanızı da anlayamıyorum hocadan daha mı iyi bileceksiniz? Hoca bu adamı göndermiyor ve sözleşmesini de "tahminimce" uzatacak.
Sizlerinde her futbolcuya olduğu gibi bu oyuncuya da destek çıkmanız lazım.
taylan etebo gedson orta sahası tutar inşallah200 liraya bile oynasa yabanci sayisini bosa isgal etmemeli.
Adam Musleraya kirmizi ciksin diye pas atti lan. Shmet caligida attirmisti g3cen sene. Ne lanet herifson sen ya. Diagneden kurtulduk. Sendende kurtulacagiz insallah
el muhtaç abi yerine etebo oynasın düşünüyorum o da sıkıntı yerliler de sıkıntıŞu hakaretamiz lafı kullanmayın lütfen.
Belhanda benim Galatasaray'ımda ne 10 olur ne 8 ne 75.
Şu süreçte kimseyi silemeyiz fakat sene sonu gitsin artık. Yaptıkları için teşekkürler.
Etobo bazen gozume iyi geliyor. Bazende mal gibi. neyapacagi belli degil. Taylan gedson net olmalitaylan etebo gedson orta sahası tutar inşallah
Gedson u boşa mı aldık hadi onu geçtim hala babel sevdasından vazgeçmedi ilk yarı maçı verdi resmen hala oyuncuların karakterlerini anlamamışsa hoca suçludur belhanda gamsız kafasına göre oynayan biri babel desen bencil takımı eksik oynatan bomboş adamKimi oynatsaydı hocanın prensi diyorsun da keyfinden mi oynatıyor?