#10 Younès Belhanda

Dün o zeminde 4 kişinin arasına girip çalım atmak istedi ve aon dakikada Kasımpaşa gelirken rakibini kovalamayı bıraktı.
Seneye maaş bütçemizde 30 milyon falan indirime gitmek zorundayız. Böyle adamlara artık gerek yok. Marcao ve Mostafa gibi genç adamlara yönelmeye devam etmeliyiz.

1 milyon euro veya altında bir paraya oynayacaksa kalsın yoksa by by.

Geldiği ilk günden beri kanser bir ilişki oldu. Ya kesip kurtulacağız ya da uygun maliyetlere indirip tepkileri kısacağız.

Sezon sonu takimi yenilemek adina elimize müthis bir firsat geciyor bence.

Belhanda, Emre Akbaba, Ömer Bayram, Emre Tasdemir, Ryan Donk, Sener Özbayrakli, Martin Linnes, Arda Turan bunlarin hepsinin sözlesmesi bitiyor (Muslera yi ayri tuttugum icin yazmadim bile tabi ki).

Aralarindan bir tek Linnes maasini yari yariya düsürürse kalabilir bir de Donk 200-250 bin € ya falan evet derse. Arda'nin sözlesmesi zaten maclarin yarisina cikarsa otomatikman uzuyordu sanirim. Digerlerinin hepsine kapiyi göstermeliyiz. Ek olarak 2022'ye kadar sözlesmesi olan Babel, Feghouli ve özellikle de at hirsizi Falcao dan kurtulmamiz lazim.

Yeni yönetimin yeni bir takim insa etmesi icin büyük bir firsat var.

Şikecileri kudurtmasıyla gönlümü tekrar kazanmıştır

Futbolunu gectim. Gs taraftaruna kufur eden adam nasil sevilir diyelim bizde
Evet musabakada ortalama performansina karsilik seyircilerden bütün kaybin sorumlusuymus gibi küfür yemesine tepki koyarak ayni halti yedigi icin bir miktar kinanmasinda beis görmem!!

Taraftarlarimizin mac sonu futbolcularimizin eslerine küfürlü mesajlar atma gibi skillsleri de olsa da her zaman kutsallar, onlar ne derse o!!

Evet musabakada ortalama performansina karsilik seyircilerden bütün kaybin sorumlusuymus gibi küfür yemesine tepki koyarak ayni halti yedigi icin bir miktar kinanmasinda beis görmem!!

Taraftarlarimizin mac sonu futbolcularimizin eslerine küfürlü mesajlar atma gibi skillsleri de olsa da her zaman kutsallar, onlar ne derse o!!
ne yani hepsi mi kufretmis. Tribune donup kuftetti. Tepkide mi gosterilmeyecek. Ronaldo gibi adama neler yapildi. Bu beceriksiz herifin savunulmasida komik. Aglama hareketi yapti diye övmem ben bir adami.

Geri
Üst Alt