Fahri Aksoy
10 Numara!
- 13 Eylül 2013
- 12.365
- 6.822
- 1.243
Hiçbir şekilde sözleşme yenilenmemeli. Varlığı zarar bir adam.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
InsallahUygun bir ücretle (1.5M Euro civarı) kalmasını isterim ama hem daha yüksek ücret teklif edecekleri hemde imza parası olacağı icin takımda kalma ihtimali çok düşük.
Futbolunu gectim. Gs taraftaruna kufur eden adam nasil sevilir diyelim bizde
Evet musabakada ortalama performansina karsilik seyircilerden bütün kaybin sorumlusuymus gibi küfür yemesine tepki koyarak ayni halti yedigi icin bir miktar kinanmasinda beis görmem!!Futbolunu gectim. Gs taraftaruna kufur eden adam nasil sevilir diyelim bizde
Dünyanın en güzel günü ve olayı
Giderininden kat ve kat fazlasını çıkardıFfp yememizin en büyük transferi. Muazzam kazik +maas
Hic bi rol oynamadi. 2 mac haric. Daha dogrusu katletmesi vardi pasoGiderininden kat ve kat fazlasını çıkardı2 Sene şampiyon olmanda büyük rol oynadi daha ne yapacak bu adam? Ne gibi beklentiniz var
Nah çıkardıGiderininden kat ve kat fazlasını çıkardı2 Sene şampiyon olmanda büyük rol oynadi daha ne yapacak bu adam? Ne gibi beklentiniz var
Yine agresifizNah çıkardı

ne yani hepsi mi kufretmis. Tribune donup kuftetti. Tepkide mi gosterilmeyecek. Ronaldo gibi adama neler yapildi. Bu beceriksiz herifin savunulmasida komik. Aglama hareketi yapti diye övmem ben bir adami.Evet musabakada ortalama performansina karsilik seyircilerden bütün kaybin sorumlusuymus gibi küfür yemesine tepki koyarak ayni halti yedigi icin bir miktar kinanmasinda beis görmem!!
Taraftarlarimizin mac sonu futbolcularimizin eslerine küfürlü mesajlar atma gibi skillsleri de olsa da her zaman kutsallar, onlar ne derse o!!
Adminim.. size saygım ve sevgim sonsuz ne derseniz haklisinizNah çıkardı