- 8 Mayıs 2009
- 18.858
- 6.332
- 2.493
Her topu ezdi ilk yazılacak adam falan değil. Ortaya herhangi birini yazmayabiliriz bu herif ilk seçenekse.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocanin en sevdigi topçusuymuş
Hocanin en sevdigi topçusuymuş
hocanın Belhanda sevgisi bilinen bir şey neden şaşırdın/rahatsız oldun?Bir Terimci olarak hocanın emeklilik zamanının geldiğini düşünmeye başladım.
reis belhanda mı kaldı yav.Geldiği ilk sezondan beri hala istikrarsızlık abidesi adam oyun içinde ne yapacağı belli değil.Bir hafta bakıyorsun ulan bu adam atanamamış zidane diyorsun sonraki hafta bakıyorsun nerden geldi lan bu diyorsun.Üstelik son iki senedir devamlı düşüşte bu adamın neyini beğenecek terim mecburiyetten oynatıyor.Hatırlarsan Akbaba form tuttuğu anda belhandayı yedeğe çekmişti hoca.Sonra sakatlanınca yine belhanda oynadı.Sakatlıktan dönüp form tutamayınca yine belhanda oynadı.Yani işin özü mevcut kadroda Belhanda'nın bölgesine alternatif olacak oyuncu yok.Bu yüzden oynuyor belhanda.hocanın Belhanda sevgisi bilinen bir şey neden şaşırdın/rahatsız oldun?
Ben bunu burada söylerken bana hadi be ordan diyen arkadaşlar vardı.Hocanin en sevdigi topçusuymuş
Şampiyonluk gitti reis. Sözleşmeye gerek yok. Değişime gidilmeli artıkHocamın prensi daha cok yolumuz var seninle kral
Hoca en iyisini bilir diyelimŞampiyonluk gitti reis. Sözleşmeye gerek yok. Değişime gidilmeli artık
Hoca yolcuHoca en iyisini bilir diyelim
Gelen tutar diyelimHoca yolcu
sona yaklaşıyoruz sıkı tutun dostum.Gelen tutar diyelim
bittik..sona yaklaşıyoruz sıkı tutun dostum.