#10 Younès Belhanda

Her topu ezdi ilk yazılacak adam falan değil. Ortaya herhangi birini yazmayabiliriz bu herif ilk seçenekse.

ruhsuz herifin teki hiç mücadele etmiyor hayalet :)
1615147006257.png

Bugünün iyilerindendi beğendim b*k atmanın lüzumu yok.

posasi cikmis arda'yi bile oynatan hoca belhanda'ya bayilir elbette. hoca kendine format atmazsa seneye fb sampiyonlugu gördükten sonra emekli olur. kadro tercihleri ve transferler kötü futbolun 1.sebebi.

İyi miydi kötü müydü çözemiyorum bu sene artık, Belhanda çıkana kadar daha iyi şekilde rakibe baskı kurduk çıktıktan sonra tamamen doldur boşalt yaptık orta sahada Belhanda minvalinde oyuncumuz yok. 20 top kaybı yapmış ama kaşla göz arası işte oda klasik Belhanda olayı.

hocanın Belhanda sevgisi bilinen bir şey neden şaşırdın/rahatsız oldun?
reis belhanda mı kaldı yav.Geldiği ilk sezondan beri hala istikrarsızlık abidesi adam oyun içinde ne yapacağı belli değil.Bir hafta bakıyorsun ulan bu adam atanamamış zidane diyorsun sonraki hafta bakıyorsun nerden geldi lan bu diyorsun.Üstelik son iki senedir devamlı düşüşte bu adamın neyini beğenecek terim mecburiyetten oynatıyor.Hatırlarsan Akbaba form tuttuğu anda belhandayı yedeğe çekmişti hoca.Sonra sakatlanınca yine belhanda oynadı.Sakatlıktan dönüp form tutamayınca yine belhanda oynadı.Yani işin özü mevcut kadroda Belhanda'nın bölgesine alternatif olacak oyuncu yok.Bu yüzden oynuyor belhanda.

Kendimi Terim'in yerine koyuyorum.Her maç ilk 11 yazdığım yazmak zorunda kaldığım bir oyuncu var.(alternatifi yok)Büyük maçlarda sahada yok adeta bir hayalet.Vasat anadolu takımlarıyla oynanan maçlarda iki maç arasında gösterdiği performans 180 derece farklı oluyor.Böyle bir adamı sevebilmem için deli olmam lazım.

Geri
Üst Alt